- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Helal olsun,bu cihaz için baya büyük bir başarıslm unlock için hat takmak şartı mi hesabını telefona wifiden ekledim ben.
Helal olsun,bu cihaz için baya büyük bir başarıslm unlock için hat takmak şartı mi hesabını telefona wifiden ekledim ben.
Mi hesabını ekledikten sonra geliştirici seçeneklerinden de başvuru yapmanız gerekiyorslm unlock için hat takmak şartı mi hesabını telefona wifiden ekledim ben.
teşekkürler sanırım hat şart sonrasını geçmiyor telefon bana ait değil yoksa hat takardım.Mi hesabını ekledikten sonra geliştirici seçeneklerinden de başvuru yapmanız gerekiyor
sizin için küçük bir sorun olabilir lakin bu şekilde yazmasaydınız iyi olurdu karşılaştığım bir sorunu yazmak formlardaki amaç bu değilmi.Helal olsun,bu cihaz için baya büyük bir başarı
Beni yanlış anladınız,kayıt sadece mobil veri ile yapılıyor,IMEI'yi teslim alıp ona göre token oluşturması için.Eğer yapabildiyseniz gerçekten büyük bir başarı demeye çalışmıştım ama siz bilirsiniz.teşekkürler sanırım hat şart sonrasını geçmiyor telefon bana ait değil yoksa hat takardım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin için küçük bir sorun olabilir lakin bu şekilde yazmasaydınız iyi olurdu karşılaştığım bir sorunu yazmak formlardaki amaç bu değilmi.
Tekrar sıfırlanacak,mi hesabına cihazı tekrar eklemeyin süre vermezBen bootloader kilidini açtıktaktan 4 5 sonra tekrardan kilitledim bi daha açmak istiyorum açtığım zaman telefon sıfırlanması veya süre verme ihtimali var mı
cihaz açılırken redmi logosu üzerinde açık anahtar işareti varsa açıktırPaylaşım için teşekkürler. Peki bir cihazın bootloader'ının açık olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Nereden sorgulayabiliriz