Telefonu 23 ekim 2019dan beri kullaniyorum.
Onceden galaxy note 5 kullaniyordum, onu anneme verdim. Bu telefonu kullanmak, o telefona gore daha zor bence. Telefonu kendime gore ozellestirmek biraz vakit aldi.
Telefondan sahsen ben pek memnun kalmadim.
Ekran kalitesi galaxy note 5'in daha iyiydi.
Telefonun en sevmedigim ozelligi, dokunmatiginin biraz yavas algilamasi. Ben telefonun hakkini vererek kullanmiyorum, genelde mesajlasmak icin kullanirim.
Telefon her uygulamada stabil calismiyor. Surekli guncelleme geliyor ve bazen bazi surumler farkli hatalar ortaya cikariyor. Bazen kilitlendigi ve kastigioluyor telefonun.
Isletim sisteminde gorsel olarak bir kararlilik ve uyum yok. Bazi yazilar kucuk, bazilari buyuk. Tasarim olarak pek hosuma gitmiyor yazilimi.
Kamerasi hakkinda birsey soyleyemem, pek kamera kullanmiyorum. Guzel ozellikleri var.
Telefon cok agir ve buyuk geldi bana, ama onun getirisi de sarj suresi.
Telefonun artilari da var tabii.
Telefonun en buyuk artisi sarj suresi. Bu konuda icim baya rahatti.
Kasasinda saglam bir his var. Kolay kolay kirilcak gibi degil telefon.
Telefon normal kullanimda isinma yapmiyor, galaxy note 5, internette gezinirken bile isinirdi.
Dis gorunumu cok guzel.
Oyun oynamam pek ama oyunlarda kasmiyor. Derste ses kaydi alirken ayni zamanda oyun oynayabiliyordum. Ses kayit kalitesi gayet guzel.
Ses cikisi gayet tatmin edici. Hoparlorde de, kulaklikta da guzel bir ses cikisi var. Apple urunleri belki daha iyidir kullanmadim, ama memnun kaldim, eski telefonumu aratmadi.
Bundan sonra daha kucuk boyutta bir telefon almayi dusunuyorum, yazilim konusunda da gelistirilirse xiaomi alabilirim tekrar.