Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 8 Cihazımı Migros tan 1.700 liraya aldım.
Telefon beklediğiniz her şeyi karsilar.
Kamerası gayet yeterli orta seviye kullanıcılar tatmin olacaktır.
Yazılımsal olarak android temelli MIUI var ufak tefek sorunları var .
Telefon mesajlar klavye gibi uygulamalar google uygulamalarını kullanıyor bı klavye bile kodlamamışlar.
iOS dan geçen kullanıcılar tam ekran kullanım sayesinde hiç sıkıntı çekmeyecektir.
Yani tam fiyat performans cihazı.
Nfc için note 8T modelini almak lazım Ama onunda eksileri var bildirim ledi yok ön ekranda altda çerçeve kalın ve telefon uzamış biraz note 8 ile kılıfları uyuşmuyor
Redmi Note 8 Cihazımı Migros tan 1.700 liraya aldım.
Telefon beklediğiniz her şeyi karsilar.
Kamerası gayet yeterli orta seviye kullanıcılar tatmin olacaktır.
Yazılımsal olarak android temelli MIUI var ufak tefek sorunları var .
Telefon mesajlar klavye gibi uygulamalar google uygulamalarını kullanıyor bı klavye bile kodlamamışlar.
iOS dan geçen kullanıcılar tam ekran kullanım sayesinde hiç sıkıntı çekmeyecektir.
Yani tam fiyat performans cihazı.
Google ile anlaşma öyle galiba bende tam bilmiyorum bence de çok saçma. En çok satış yapacak olan global modeller olduğu için google öyle şart koymuş olabilir
Google ile anlaşma öyle galiba bende tam bilmiyorum bence de çok saçma. En çok satış yapacak olan global modeller olduğu için google öyle şart koymuş olabilir
Benim ülkem dediğiniz Türkiye dışında bir ülkeyse sorun yoktur belki birşey diyemem ama daha önce Band20 desteği bulunmayan India ve China cihazlar kullanan biri olarak söyleyebilirim ki Türkiye'de Band20 önemli.
3 ay oldu cihazı satın alalı. Kamera tarafında iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Gündelik işlerde de pek problem çıkarmadı. Bataryası da günümü çıkarmaya yetiyor. Tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim...
3 ay oldu cihazı satın alalı. Kamera tarafında iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Gündelik işlerde de pek problem çıkarmadı. Bataryası da günümü çıkarmaya yetiyor. Tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim...