Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 8 de evet wifi problemi var bende şöyle bazen kendi wifi mi bulmuyor veya görmüyor etraftaki tüm ağları buluyor ama evdekini bulmuyor. Ama şu ana kadar hiç kopma yaşamadım
Redmi Note 8 alacaksanız size bir tavsiyem olacak Hindistan Malı Note 8 alın nedenmi? Ben Aldım Globalden hiç bir eksiği yok hatta fazlası var Global note 8-ler 2019 da piyasaya sürüldü Hindistan üretimi 2020 Ocakta sürüldü bende Kutuda etiketi bile var. Kutudan Miui 11 ile çıkıyor Hindistan Romu ile buda demek oluyor miui arama ve mesajlaşma var. En iyi artısıda Sim Siyah Yakışıklı Bir 18W değerinde Hızlı Şarj çıkıyor. Görüntü anlamındaysa Global cıhazlarda arka tarafta Camda Redmi yazan Yerin karşısında da bir sürü şey yazılmış görüntü bozulmuş Ama Hindistan üretiminde bu yazılar yok telefon şıklığını koruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha birde yazmayı unutmuşum Bende Xuaxing Panel çıktı
Hiç bir eksiği yok mu gerçekten? Herşey iyi güzel evet ama band20 desteği yok India cihazların. Bu da Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsanız büyük sorun bence..
Hiç bir eksiği yok mu gerçekten? Herşey iyi güzel evet ama band20 desteği yok India cihazların. Bu da Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsanız büyük sorun bence..
s.a arkadaşlar bu otomatik başlatma nedir eskiden bende 16 tanesi açık görünüyordu şimdi hepsi kapalı oldu açmak gerekliliği varmı tek tek çok önemli bişey değilmi
ayarlar - uygulamalar - izinler - otomatik başlatma
Redmi Note 8 Cihazımı Migros tan 1.700 liraya aldım.
Telefon beklediğiniz her şeyi karsilar.
Kamerası gayet yeterli orta seviye kullanıcılar tatmin olacaktır.
Yazılımsal olarak android temelli MIUI var ufak tefek sorunları var .
Telefon mesajlar klavye gibi uygulamalar google uygulamalarını kullanıyor bı klavye bile kodlamamışlar.
iOS dan geçen kullanıcılar tam ekran kullanım sayesinde hiç sıkıntı çekmeyecektir.
Yani tam fiyat performans cihazı.
Redmi Note 8 Cihazımı Migros tan 1.700 liraya aldım.
Telefon beklediğiniz her şeyi karsilar.
Kamerası gayet yeterli orta seviye kullanıcılar tatmin olacaktır.
Yazılımsal olarak android temelli MIUI var ufak tefek sorunları var .
Telefon mesajlar klavye gibi uygulamalar google uygulamalarını kullanıyor bı klavye bile kodlamamışlar.
iOS dan geçen kullanıcılar tam ekran kullanım sayesinde hiç sıkıntı çekmeyecektir.
Yani tam fiyat performans cihazı.