Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar ayrı konu açmak istemedim ancak varsayılan tarayıcıyı nasıl Chrome yapabilirim? Mi browser pek hoşuma gitmiyor açıkçası
Ayarlar - uygulamalara tıklayın - uygulamaları yönet - sağ üstte üç noktaya tıklayıp varsayılan uygulamalar - tarayıcı - crome yaparsanız olur hocam.

sarper03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
Ve artık bende mi Max 2 den SONRA Redmi not 8 geçmiş bulunmaktayım genel olarak güzel bataryası Max 2 göre 3 saat fark ediyor onun haricinde cemara Max 2 göre oldukça iyi ekran tasarım güzel ama arka cemara maalesef çıkıntı yüksel olması can sıkıcı tarafı performans olarak ise tatminkar ediyor beni ilk 2 gün izlenimleri

ozkann05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

İOS'dan android e yeni geçtim.
Kullandığım telefon xiaomi redmi pro 8 modelidir.
Fakat bildirim konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Telefonda outlook, telegram, twitter vs. gibi uygulamalarda anlık bildirim alamıyorum.
Anca telefonun kilidini açtığımda bildirim düşüyor. Özellikle outlook tarafında iş mailimi kullanıyorum, sıkıntı oluyor.
Yardımlarınızı rica ederim.

Sezer.sezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Redmi not 8
Konular
2
ben alalı bir ay dan fazla oldu genel olarak güzel cihaz lakin bendekindemi sorun var yoksa genelmi bilmiyorum interneti kesiyor cihaz veriyi kapatip açınca düzeliyor bu durumu nasıl düzeltilir varmı bir fikri olan acaba

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
ben alalı bir ay dan fazla oldu genel olarak güzel cihaz lakin bendekindemi sorun var yoksa genelmi bilmiyorum interneti kesiyor cihaz veriyi kapatip açınca düzeliyor bu durumu nasıl düzeltilir varmı bir fikri olan acaba
Bağlantı problemi oluyor bende de oldu 2 kere, wifi kaydedildi yazıyor internet yok, tıklayınca da bağlanıyor yazıyor, sonra kaydedildi oluyor net yine yok. Mobil de de aynı benzer durumla karşılaştım yazılım ile alakalı sanırım.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Merhaba arkadaşlar,

İOS'dan android e yeni geçtim.
Kullandığım telefon xiaomi redmi pro 8 modelidir.
Fakat bildirim konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Telefonda outlook, telegram, twitter vs. gibi uygulamalarda anlık bildirim alamıyorum.
Anca telefonun kilidini açtığımda bildirim düşüyor. Özellikle outlook tarafında iş mailimi kullanıyorum, sıkıntı oluyor.
Yardımlarınızı rica ederim.
Sizin için önemli olan uygulamalarda bildirim sorunu yaşamamak için o uygulamaları arka planda otomatik başlat seçeneği açık olması gerek. Bunun için Outlook üzerinden örnek vereyim. Outlook uygulamasına basılı tutun ayarına girin orada otomatik başlatma seçeneğini açın. Sonra tekrar deneyin bildirim alamama sorunu devam ediyorsa. Bildirimi hücresel veride alamıyorsanız hattınıza tanımlı aile ve çocuk korumaları kapatınca düzeliyor. Eğer wifide sorun varsa ttnet aile korumasını kapatınca düzeliyor. Diyeceksiniz saçma, saçma diğer çoğu markada bu sorun olmuyor ama sony ve xiaomide internet güvenlikleri bildirimi engelliyor.

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
redmi note 8 cihazi miui 11 guncellemesinden sonra telefonla konusurken karşı tarafın sesi az gelmeye başladı. guncelleme öncesi sesi yüksekti. bu sorunu nasıl giderebiliriz. yada guncelleme sonrası başına bu durum gelen var mı

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
redmi note 8 cihazi miui 11 guncellemesinden sonra telefonla konusurken karşı tarafın sesi az gelmeye başladı. guncelleme öncesi sesi yüksekti. bu sorunu nasıl giderebiliriz. yada guncelleme sonrası başına bu durum gelen var mı

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.
Miroom a geçin

Üst Alt