Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
Redmi Note 8 almak istiyorum bi kaç aydır kullanan arkadaşlar telefondan memnun kaldınızmı söylermisiniz? Herkes ayrı bişey söylüyo alsam pişman olur muyum?
telefon her şeyiyle cok iyi hocam. kamera sea ekran özellikle sarji cok iyi tavsiye ederim

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

_sorhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
RedMi Note 8
Konular
4
akıcı bir telefon. Şebeke sorunları çok sinir bozucu. Kamerası güzel. Sağlamlık hissini de beğendim. Güncellemelerle sorunsuz hale gelmesini umuyorum.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Resmi bir açıklama vs. mi var bu durumla alakalı? Keyfim kaçmıştı bundan dolayısıyla. Gerçi ben EU Rom çıkar çıkmaz ona geçerim düşünceisyle kendimi avutuyordum :). Redmi Note7'de öyle yapmıştım. Düzelecekse gerçekten resmi olarak süper bir haber benim için.
Yazılım ile düzeleceğini sanmıyorum, xiaomi.eu rom da şuan mevcut

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Redmi Note 8'i alalı 2-3 gün oluyor.
Elimdeki Mi Mi 2'yi bir yakınıma verdim.

Kişiler ve rehber uygulaması gerçekten de başta ben olmak üzere alışkın olmayanlar için sinir bozucu.
BL kilidinin açılmasına bir kaç gün var.

Alır almaz Eu Beta'ya geçiş yapacağım.

Telefonla birlikte gelen arka kapak pek hoşuma gitmedi, belki de Mi Mix 2'nin kaliteli ve gerçek bir koruyucu görüntüsüyle bana verdiği güvenden buna pek alışamadım.

Telefonun kulaklık için Typc-C 'ye ihtiyaç duymadan 3.5 kulaklık yerinin olmasına sevindim.

Genel anlamda çalışma ve performans açısından tatmin edici.

Bazı bakımlardan yazılım olarak daha çok hoşuma gitti, yeni yeni telefonlardan kaynaklanan bir durum olsa gerek.

Hareketli ve normal çekim durumu tatmin edici.

GEÇİŞ İŞLEMLERİ- Farklı bir alternatif olabilir diye düşündüğümden yazıyorum. (Bu alternatif aile içerisinde değişimler olduğunda önerilir)

Öncelikle elimdeki Mi Mix 2'ye format veya fabrika ayarlarına dönmeden işlem yaptım.

1- Cihazı bul özelliğini kapattım,
2- Mi Cloud hesabından çıkış yaptım ve tabi bilgileri silme yerine koru seçeneğini tercih ettim.
3- Google hesabından çıkış yaptım tabi diğer tüm outloklarda buna dahil
4- Web ortamında cihazın yeni sahibine Mi Cloud hesabı açtım.
4- Cihazı kapatıp açtım ve verdiğim yakınımın Mi Cloud hesabıyla giriş yapıp, ona ait google hesabının tanıtımını yaptım. Bu durumda kendi rehberi geldi.
5- Sim Kart etkinleştirilemedi, sanırım cihaz sahibinin yurtdışı sms izni olmadığından kaynaklandı, bu durumda cihazımı bul özelliğini kapattım.

Note 8 İle ilgili Yaptığım İşlemler:
1- Daha önce ana ekran yedeğini Mi Cloud hesabına aldığım için çok fazla bir sorunum olmadı
2- Migrate ile uygulamaların yedeğini de aldığım için uygulamalarla ilgili de sıkıntım olmadı. Tek sorun yeni cihaz BL kilidi kapalı olduğu için uygulama verilerinin transferi olmadı.
3- Sim kartı etkinleştirmede sorun yaşandı, dili ingilizce'ye çevirip kapatıp açtım ve düzeldi.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi Note 8'i alalı 2-3 gün oluyor.
Elimdeki Mi Mi 2'yi bir yakınıma verdim.

Kişiler ve rehber uygulaması gerçekten de başta ben olmak üzere alışkın olmayanlar için sinir bozucu.
BL kilidinin açılmasına bir kaç gün var.

Alır almaz Eu Beta'ya geçiş yapacağım.

Telefonla birlikte gelen arka kapak pek hoşuma gitmedi, belki de Mi Mix 2'nin kaliteli ve gerçek bir koruyucu görüntüsüyle bana verdiği güvenden buna pek alışamadım.

Telefonun kulaklık için Typc-C 'ye ihtiyaç duymadan 3.5 kulaklık yerinin olmasına sevindim.

Genel anlamda çalışma ve performans açısından tatmin edici.

Bazı bakımlardan yazılım olarak daha çok hoşuma gitti, yeni yeni telefonlardan kaynaklanan bir durum olsa gerek.

Hareketli ve normal çekim durumu tatmin edici.

GEÇİŞ İŞLEMLERİ- Farklı bir alternatif olabilir diye düşündüğümden yazıyorum. (Bu alternatif aile içerisinde değişimler olduğunda önerilir)

Öncelikle elimdeki Mi Mix 2'ye format veya fabrika ayarlarına dönmeden işlem yaptım.

1- Cihazı bul özelliğini kapattım,
2- Mi Cloud hesabından çıkış yaptım ve tabi bilgileri silme yerine koru seçeneğini tercih ettim.
3- Google hesabından çıkış yaptım tabi diğer tüm outloklarda buna dahil
4- Web ortamında cihazın yeni sahibine Mi Cloud hesabı açtım.
4- Cihazı kapatıp açtım ve verdiğim yakınımın Mi Cloud hesabıyla giriş yapıp, ona ait google hesabının tanıtımını yaptım. Bu durumda kendi rehberi geldi.
5- Sim Kart etkinleştirilemedi, sanırım cihaz sahibinin yurtdışı sms izni olmadığından kaynaklandı, bu durumda cihazımı bul özelliğini kapattım.

Note 8 İle ilgili Yaptığım İşlemler:
1- Daha önce ana ekran yedeğini Mi Cloud hesabına aldığım için çok fazla bir sorunum olmadı
2- Migrate ile uygulamaların yedeğini de aldığım için uygulamalarla ilgili de sıkıntım olmadı. Tek sorun yeni cihaz BL kilidi kapalı olduğu için uygulama verilerinin transferi olmadı.
3- Sim kartı etkinleştirmede sorun yaşandı, dili ingilizce'ye çevirip kapatıp açtım ve düzeldi.

Güzel bilgiler vermişsiniz elinize sağlık. Cihazınız da hayırlı olsun. Mi mix 2 de güzel cihazdır biraz zor olmuştur. Ama en çok sevindiğiniz bölümü tahmin edeyim mi? Ön kamera happy~~ Geçen mi mix2 aldım elime baya yabancılaştım kamerada kendimi çekeyim derkene

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Güzel bilgiler vermişsiniz elinize sağlık. Cihazınız da hayırlı olsun. Mi mix 2 de güzel cihazdır biraz zor olmuştur. Ama en çok sevindiğiniz bölümü tahmin edeyim mi? Ön kamera happy~~ Geçen mi mix2 aldım elime baya yabancılaştım kamerada kendimi çekeyim derkene
Yazdığınız gibi bazı zorlandığım şeyler elbette oldu, ama iyi ki dediğim şeylerde.
ANcak, beni en çok zorlayan BL kilidi açık olmayan bir cihaza sahip olmak oldu. :))

darkness2525

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi5 plus
Konular
1
Arkadaşlar ayrı konu açmak istemedim ancak varsayılan tarayıcıyı nasıl Chrome yapabilirim? Mi browser pek hoşuma gitmiyor açıkçası

Bekir (A2)

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 14 U
Konular
32
Hocam redmi Note 8 ile Prosu arasında çok fark varmı redmi Note 8'i 1600 TL ye aldik Prosu 2050 TL yani aradaki fiyata degermi

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Hocam redmi Note 8 ile Prosu arasında çok fark varmı redmi Note 8'i 1600 TL ye aldik Prosu 2050 TL yani aradaki fiyata degermi
Aynen ben de bunu merak ediliyorum ama gerek yok mediatek sıkıntılı bir işlemci özellikle uzun vadede

Üst Alt