Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
üst modelde daha iyisini koyması doğru değil mi kağıt üzerinde mtk daha iyi gösteriyor
kağıt üzerinde mi. kağıt üzeri pek gerçek kullanımı yansıtmıyor. media tek güncelleme optimizasyon konusunda snapdragon un gerisinde. fiyat olarak ta düşük tür. bu yuzden secmislerdir. kağıt üzerinde iyi gibi gözüküp fiyat olarak düşük olduğu için kullanılmış bi işlemci. buda uzun vadede sıkıntılı bi kullanım çıkarır

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

mustafacetinx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung J7 Prim
Konular
0
kağıt üzerinde mi. kağıt üzeri pek gerçek kullanımı yansıtmıyor. media tek güncelleme optimizasyon konusunda snapdragon un gerisinde. fiyat olarak ta düşük tür. bu yuzden secmislerdir. kağıt üzerinde iyi gibi gözüküp fiyat olarak düşük olduğu için kullanılmış bi işlemci. buda uzun vadede sıkıntılı bi kullanım çıkarır

G90T yeni ve farklı diyolar öyle olmasa bile 710'u gömen bi işlemci zaten ileride 665'in ileride karşılaşacağı optimizasyon ve hız, donma vs. şeylerle karşılaşır. Sonuç aynı kapıya vurmaz mı böylece? Şuan 128 gb redmi note 8 baya mantıklı geldi.

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
G90T yeni ve farklı diyolar öyle olmasa bile 710'u gömen bi işlemci zaten ileride 665'in ileride karşılaşacağı optimizasyon ve hız, donma vs. şeylerle karşılaşır. Sonuç aynı kapıya vurmaz mı böylece? Şuan 128 gb redmi note 8 baya mantıklı geldi.
aynen hocam redmi note 8 daha mantıklı. banada öyle gelince aldim 1 adet. memnunum

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Eski bir redmi pro kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Zamanında helio x25 için de efsane işlemci vs denmişti. 2.52 GHz 10 çekirdek işlemci iyi mi iyi ama yazılım desteği yok. G90T farklı olur mu? Umarım olur. Herşeyi zaman gösterecek, ama bende MTK kötü izlenim bıraktı.

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
bu arada pronun diyafram değeri daha yüksek. eksi bi özellik olmuş.

byduke555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi 6
Konular
19
2017 kasımda almış olduğum emektar mi max 2 ye dün veda ettim canım sıkılınca kullanacağım güncelleme gelince dün migrostan 64 gb 1599 tl ye aldım

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
valla pro alacaktım herkes redmi note 8 daha iyi diyor uzun vadede özellikle benim gibi sabahtan akşama kadar sosyal medyada gezen biri için ayrıca 128 alınca yer sıkıntısıda hiç olmayacak gibi duruyor
Bahsettiğin kullanıma ilave 24 saat açık wifi+mobilveri ile rahat 2 gün çıkarıyorum.7-7,5 saat ortalama eksan süresi alıyorum.

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Aynen hatta buraya da atıcam şarj bitmeye yakın.
Bitmedi mi daha şarjınız, 24 saat ekran süresi alacaksanız diye bekliyorum. Ben son performansı paylaşayım bari, 2 saat clash of clans oynadım, gerisi internet uygulama vs.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt