Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Bitmedi mi daha şarjınız, 24 saat ekran süresi alacaksanız diye bekliyorum. Ben son performansı paylaşayım bari, 2 saat clash of clans oynadım, gerisi internet uygulama vs.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bitti tabiki de ama ben unuttum buraya çekip atmayı :) Bu süre benbce cok güzel buralara cıkamam ben heralde

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Bitti tabiki de ama ben unuttum buraya çekip atmayı :) Bu süre benbce cok güzel buralara cıkamam ben heralde
Bekleme süresi de etkiliyor, 18 saatte 12 saat ekran sizde alırsınız. 1 gün 6-7 saat bekleme de 8.5- 9.5 saat ekran aldım. Dün biraz fazla kullandım, o da indirimler kuponlar bitmiyor. İstemsizce alışveriş yapıyorum uyguna geliyor diye. Akşam baktım Trendyol 300'e 100 TL kupon vermiş, fırsat gelmişken uygun birşeyler aldık. Hesabın varsa kontrol et 24 saat geçerli

fatihb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Telefonun ekranında sıkıntı yaşayan varmı daha önceki telefonumda sıkıntı yaşamıyorken bu telefon ekranında problem var gibi geliyor gözlerimi fazlasıyla yoruyor nedeni ne olabilir ?

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Telefonun ekranında sıkıntı yaşayan varmı daha önceki telefonumda sıkıntı yaşamıyorken bu telefon ekranında problem var gibi geliyor gözlerimi fazlasıyla yoruyor nedeni ne olabilir ?
Amoled ekranlı telefondan geçtim, ne yorma ne baş ağrısı. Ekran ışığı otomatikte kullanıyorum, gece 23:00 sabah 07:00 arası okuma modunda. Her insan bir olmaz tabi

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Merhaba kamerada profesyonel modda ultra geniş açı modunu açtığımda kameradan anlık olarak çıt sesi geliyor. Kullanım açısından sorunda oluşturmuyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı ? İlerde sorun yaşatır mı sizce.

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
Merhaba kamerada profesyonel modda ultra geniş açı modunu açtığımda kameradan anlık olarak çıt sesi geliyor. Kullanım açısından sorunda oluşturmuyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı ? İlerde sorun yaşatır mı sizce.
mercek geçiş sesi hocam. sorun etmeyin.

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

Nisa aydr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nisa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Redmi Note 8 almak istiyorum bi kaç aydır kullanan arkadaşlar telefondan memnun kaldınızmı söylermisiniz? Herkes ayrı bişey söylüyo alsam pişman olur muyum?

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Redmi Note 8 almak istiyorum bi kaç aydır kullanan arkadaşlar telefondan memnun kaldınızmı söylermisiniz? Herkes ayrı bişey söylüyo alsam pişman olur muyum?
Alabilirsiniz cihazdan pişman olmazsınız gönül rahatlığıyla alın derim.

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Note 8 Kamera olarak öne çıkıyor olsa da bence performans vs olarakta iyi bir telefon tavsiye ederim. Bu arada arkadaşlar felan kamerasını deneyimleyen bayıldı. Ultra HD 4 K görüntü var. Eski cihazlardaki gibi karıncalar yok NET yani

Üst Alt