Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

evandro42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Şöyle bir işlem yapabilir misiniz? belki işe yarayabilir.
SD kartı telefondan çıkarınız.
SD kart içerisinde yer alan bilgileri başka bir yere yedek alınız.
Ardından telefonu kapatıp SD kartı takınız.
Telefon açılırken SD Kartı biçimlendireyim mi ? diye bir mesaj çıkarsa Okeyleyiniz ve telefon açılınca deneme yapınız.
Şayet o mesaj çıkmaz ise
Ayarlar dan DEPOLAMA ya giriş yapın.
SD Kartı sil seçeneğini seçin.
Gelen ekrandan da Biçimlendirme'yi seçip..
Bu işlem sonucunda telefonun SD kartı göreceğini umuyorum.

NOT: Dikkatli işlem yapınız, aksi halde SD kart yerine telefondaki bilgileri silebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler. Lakin ben eksik yazmışım. Telefonda sdcard takılı değil zaten. Telefonun kendi hafızasını görmüyor. Ama sizin anlattığımız 2. seçeneği uygulayabilirim. Akşam deneyeceğim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Cihazın ses giriş yerindeki toz/toprak gibi kirliliği uygulama yardımıyla temizlemeyi hiç çalıştırdınız mı?

evandro42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
  • veri depolamayı sildim olmadı.
  • fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı.
  • twrpden 2 defa wipe cache yaptım olmadı
  • TWRPden fabrica formatı mı ne var. "yes" yazıp onaylıyosun. bu şekilde yapınca problem çözüldü. Normal wipe cache işi çözmüyor sıkıntısı olan diğerini denesin. iyi forumlar

Brccmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
merhaba redmi note 8 kullanıyorum 1 aydır normalde daha önce aradığım kayıtlı olmayan bir numarayı tekrar aramak istediğimde bikaç rakam girdikten sonra öneri sunması lazım ama malesef sanki o numarayı sıfırdan arıyormuşum gibi ekranda sadece numara gözüküyor işim gereği sürekli ama yapmak durumundayım ve her numarayı kaydedemiyorum daha önce aradımmı ne kadar konuştum gibi bilgileri görmem lazım ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
merhaba redmi note 8 kullanıyorum 1 aydır normalde daha önce aradığım kayıtlı olmayan bir numarayı tekrar aramak istediğimde bikaç rakam girdikten sonra öneri sunması lazım ama malesef sanki o numarayı sıfırdan arıyormuşum gibi ekranda sadece numara gözüküyor işim gereği sürekli ama yapmak durumundayım ve her numarayı kaydedemiyorum daha önce aradımmı ne kadar konuştum gibi bilgileri görmem lazım ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Telefon arama kısmına gel üstten 3 nokta tıkla-çagrı geçmişi tıkla açılan listeden detayını görmek istediğiniz aramanın üzerine tıklayınız sonra çağrı ayrıntıları çıkacak ona tıklayın detay karşınızda.

Brccmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Telefon arama kısmına gel üstten 3 nokta tıkla-çagrı geçmişi tıkla açılan listeden detayını görmek istediğiniz aramanın üzerine tıklayınız sonra çağrı ayrıntıları çıkacak ona tıklayın detay karşınızda.
merhaba hocam onu biliyorum demek istediğim çok fazla arama yapıyorum belki 1 hafta önce aradım 100 numarayı geçip o numaranın detaylarını bulmam çok zor normalde arama ekranında numaranın bir kısmını yazınca geri kalanı çıkıyor ya mesela 0532 yazıyorsunuz hem kayıtlı olup 532 ile başlayanlar ekranda gözüküyor hemde kayıtlı olmayanlar bende çıkmıyor 532 yazınca sadece ekranda 532 gözüküyor

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
merhaba hocam onu biliyorum demek istediğim çok fazla arama yapıyorum belki 1 hafta önce aradım 100 numarayı geçip o numaranın detaylarını bulmam çok zor normalde arama ekranında numaranın bir kısmını yazınca geri kalanı çıkıyor ya mesela 0532 yazıyorsunuz hem kayıtlı olup 532 ile başlayanlar ekranda gözüküyor hemde kayıtlı olmayanlar bende çıkmıyor 532 yazınca sadece ekranda 532 gözüküyor
Bu sadece size özgü bir şey değil, miui kendi telefon, arama uygulaması bu dediğinizi yapıyor. Ancak rn8 de gördüğünüz gibi Android one telefon, arama kullanıyor. Bu dediğiniz özellik maalesef bende de yok. Eski cihazım olan redmi pro da evet vardı.

izolluofficial02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Salih
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
22
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 sistem uygulamaları kendiliğinden çalışıyor durdurmaya zorla diyorum yine çalışmaya devam ediyor ve ram çok kullanıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-19-20-50-03-322_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-19-20-50-03-322_com.miui.securitycenter.jpg
    253,9 KB · Görüntüleme: 36

Onurstr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Selamlar birkaç gün önce redmi note 8 aldım premium bir havası var hoş bir cihaz fakat indirme hızı Cook yavaş (play store) neden böyle bilgisi olan var mı acaba

Üst Alt