MIUI 12 Redmi Note 8 - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QCOMIXM İndirme Bağlantıları

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bence fazla iyi değil bide oyun oynayarak deneyin bakalım
Hocam önceki sürüme oranla çok iyi. 20 saat bekleme süresi ve 4.30 saat ekran süresi almışım %50 pil ile. Normalde her gün şarj ederim ama 2 gün götürdü beni bu sefer.

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam önceki sürüme oranla çok iyi. 20 saat bekleme süresi ve 4.30 saat ekran süresi almışım %50 pil ile. Normalde her gün şarj ederim ama 2 gün götürdü beni bu sefer.
Hocam pardon yaw ben %50 şarjı görmemişim ondan öyle dedim

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
* Global V12.0.3.0.QCOMIXM Romunda iseniz,
Ota indirme bağlantısını indirerek, Sistem güncelleyici üzerinden, güncellemeyi yapabilirsiniz.
Bu dosyayı indirip sistem güncellemeden 3 noktaya basıpmı güncelliyoruz hocam

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bu dosyayı indirip sistem güncellemeden 3 noktaya basıpmı güncelliyoruz hocam
Sistem güncelleyiciye girin. Miui logosuna ard arda 10-13 kez civarı hızlıca basın ta ki altta ek güncelleme seçenekleri açıldı tarzında bir mesaj çıkana kadar. Ardından sağ üstte bulunan 3 noktaya dokunun ve güncelleme paketini seç deyin. Ardından konuda belirtilen OTA dosyasını seçin.

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
Sistem güncelleyiciye girin. Miui logosuna ard arda 10-13 kez civarı hızlıca basın ta ki altta ek güncelleme seçenekleri açıldı tarzında bir mesaj çıkana kadar. Ardından sağ üstte bulunan 3 noktaya dokunun ve güncelleme paketini seç deyin. Ardından konuda belirtilen OTA dosyasını seçin.
Güncelledim teşekkürler umarım batarya performansı artar

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Arkadaşlar güncellemeden sonra benim cihazım şarjda çok ısınmaya başladı (hızlı sarj kulaniyorum) ve adaptör de çok ısınıyor sizdede varmı bu durum acaba

cengo11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atila
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
arkadaşlar ota dan 12.0.4.0 güncelleme geldi bir degişiklik varmı kontrol eden arkadaşlar varsa yazarlarsa memnun olurum teşekkür ederim sağlıklı iyi günler dilerim.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
arkadaşlar ota dan 12.0.4.0 güncelleme geldi bir degişiklik varmı kontrol eden arkadaşlar varsa yazarlarsa memnun olurum teşekkür ederim sağlıklı iyi günler dilerim.
Ben kurdum. Kendi kullanımımda pil daha uzun gitmeye başladı. Stabilite konusunda da beni mutlu etti. 12.0.3.0 sürümden daha iyi.

Ben memnun kaldım fakat sizi memnun etmeyebilir. Sadece kendi gözlemlerim sonucu bu kanıya vardım, siz kötü bir deneyim yaşayabilirsiniz hiç belli olmaz.

powerlarr26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bektaş
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Ben kurdum. Kendi kullanımımda pil daha uzun gitmeye başladı. Stabilite konusunda da beni mutlu etti. 12.0.3.0 sürümden daha iyi.

Ben memnun kaldım fakat sizi memnun etmeyebilir. Sadece kendi gözlemlerim sonucu bu kanıya vardım, siz kötü bir deneyim yaşayabilirsiniz hiç belli olmaz.
Hocam bildirim paneliniz gri mi ? Griyse eğer düzeldimi ona göre bende kurmayı düşünüyorum :)

Üst Alt