MIUI 12 Redmi Note 8 - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QCOMIXM İndirme Bağlantıları

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Onu anladım hocam, benim merak ettiğim gerekli kişiler arasında olup olmadığım :D gerçi öyle olaydı bildirim filan gelirdi dimi :D
Evet hocam. Her hangi bir cezai yaptırımla karşılaşırsanız mutlaka haberiniz olur, bildirim gelecektir. :)

yavuz-90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yavz
Cihazım
redmi note 6 pr
Konular
1
Güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak gerekiyor mu ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak gerekiyor mu ?
Büyük güncellemelerden sonra öneriyoruz. MIUI 11'den MIUI 12'ye geçince mesela. Veya Android sürümü yükselecekse.

Yurtdışı cihaz ise sıfırlamayın pişmanım
Hayrola hocam, ne sıkıntınız oldu? Yurtdışı cihazlarda sıfırlamada (telefon içinden) IMEI sıfırlanma sorunu olabiliyor bazen. Onun dışındaki sorunlar sıfırlama değil de, yazılım kaynaklı oluyor.

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Büyük güncellemelerden sonra öneriyoruz. MIUI 11'den MIUI 12'ye geçince mesela. Veya Android sürümü yükselecekse.

Hayrola hocam, ne sıkıntınız oldu? Yurtdışı cihazlarda sıfırlamada (telefon içinden) IMEI sıfırlanma sorunu olabiliyor bazen. Onun dışındaki sorunlar sıfırlama değil de, yazılım kaynaklı oluyor.
Ne olsun hocam sıfırladım yavaş şarj olmaya başladı hoparlörden cızırtılı ses geliyor kameramdan sıkıntı çıkardı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Ne olsun hocam sıfırladım yavaş şarj olmaya başladı hoparlörden cızırtılı ses geliyor kameramdan sıkıntı çıkardı
Sıfırlama dolayısıyla olacağını sanmıyorum bunun hocam. Güncelleme sorunlu olabilir, sıfırlama sadece tetiklemiş olabilir. Sıfırlamanın çok büyük bir olayı yok çünkü. Genelde güncellemelerden oluyor, sıfırlayınca sorun yaşandığı sanılıyor. :)

Mi Flash ile stok romu sıfırdan kurabilirsiniz. Yazılım yüzünden ise çözülür. Veya başka bir rom kurabilirsiniz. EU Stabil veya MiuiMix Stabil 12.0.3.0 kurabilirsiniz. :)

Skasakci

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Musrafa
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Sıfırlama dolayısıyla olacağını sanmıyorum bunun hocam. Güncelleme sorunlu olabilir, sıfırlama sadece tetiklemiş olabilir. Sıfırlamanın çok büyük bir olayı yok çünkü. Genelde güncellemelerden oluyor, sıfırlayınca sorun yaşandığı sanılıyor. :)

Mi Flash ile stok romu sıfırdan kurabilirsiniz. Yazılım yüzünden ise çözülür. Veya başka bir rom kurabilirsiniz. EU Stabil veya MiuiMix Stabil 12.0.3.0 kurabilirsiniz. :)
Peki normal MIUI 12.0.4 ten 12.0.3 nasıl inerim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Peki normal MIUI 12.0.4 ten 12.0.3 nasıl inerim
BL kilidi açıksa cihazın Mi Flash ile veya TWRP üzerinden recovery hâlini kurarak. Ancak EU Stabil veta MiuiMix Stabil varken çok tavsiye etmem. Mis gibi rom bu ikisi. :)

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
2 twrp denedim şifreleniyor ve wipe olmuyor. nasıl rootlayıp wipe yapacağım cihazı?

Üst Alt