MIUI 12 Redmi Note 8 - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QCOMIXM İndirme Bağlantıları

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Fastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Çin mıuı 11 sürümünden direk bu sürüme twrp üzerinden full wipe+format data ile geçsem problem olur mu? Ek olarak ben bu roma kernel kurmak istiyorum kerneli romla beraber mi kurayım yoksa romu kurup telefonu açtıktan sonra mı kurmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Çin mıuı 11 sürümünden direk bu sürüme twrp üzerinden full wipe+format data ile geçsem problem olur mu? Ek olarak ben bu roma kernel kurmak istiyorum kerneli romla beraber mi kurayım yoksa romu kurup telefonu açtıktan sonra mı kurmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Romu önceki kurduğunuz romlar gibi twrp üstünden kurabilirsiniz, değişen bir şey yok hocam.. Kernele gelince, cihazın kurulumunu tamamlayın sonra yükleyin kerneli. Kerneli yüklemeden önce her ihtimale karşı dtbo ve boot img dosyalarının yedeğini alın.

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Romu önceki kurduğunuz romlar gibi twrp üstünden kurabilirsiniz, değişen bir şey yok hocam.. Kernele gelince, cihazın kurulumunu tamamlayın sonra yükleyin kerneli. Kerneli yüklemeden önce her ihtimale karşı dtbo ve boot img dosyalarının yedeğini alın.
Pekala hocam teşekkür ederim

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Konu dışı ve tartışma içerikli yorumlar kaldırılıp, gerekli kişi/kişilere cezai yaptırım uygulanmıştır.
İyi forumlar.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Konu dışı ve tartışma içerikli yorumlar kaldırılıp, gerekli kişi/kişilere cezai yaptırım uygulanmıştır.
İyi forumlar.
Benim cezam nedir hocam.. ortam yumuşasın diye yazmıştım, sorun olacağını düşünmedim, kusura bakmayın.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Benim cezam nedir hocam.. ortam yumuşasın diye yazmıştım, sorun olacağını düşünmedim, kusura bakmayın.
Tüm konu dışı ve tartışma içerikli yorumları kaldırdım hocam. Buna sizinki de dahil ;) Gerekli kişi/kişilere yaptırım uygulandı.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tüm konu dışı ve tartışma içerikli yorumları kaldırdım hocam. Buna sizinki de dahil ;) Gerekli kişi/kişilere yaptırım uygulandı.
Onu anladım hocam, benim merak ettiğim gerekli kişiler arasında olup olmadığım :D gerçi öyle olaydı bildirim filan gelirdi dimi :D

Üst Alt