Romu önceki kurduğunuz romlar gibi twrp üstünden kurabilirsiniz, değişen bir şey yok hocam.. Kernele gelince, cihazın kurulumunu tamamlayın sonra yükleyin kerneli. Kerneli yüklemeden önce her ihtimale karşı dtbo ve boot img dosyalarının yedeğini alın.Çin mıuı 11 sürümünden direk bu sürüme twrp üzerinden full wipe+format data ile geçsem problem olur mu? Ek olarak ben bu roma kernel kurmak istiyorum kerneli romla beraber mi kurayım yoksa romu kurup telefonu açtıktan sonra mı kurmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Pekala hocam teşekkür ederimRomu önceki kurduğunuz romlar gibi twrp üstünden kurabilirsiniz, değişen bir şey yok hocam.. Kernele gelince, cihazın kurulumunu tamamlayın sonra yükleyin kerneli. Kerneli yüklemeden önce her ihtimale karşı dtbo ve boot img dosyalarının yedeğini alın.
Rica ederim Hocam, memnun musunuz? Nasıl rom?Pekala hocam teşekkür ederim
Hocam hemen döndüm ama şunu söyleyebilirim eu ya nazaran daha stabil benceRica ederim Hocam, memnun musunuz? Nasıl rom?
Benim cezam nedir hocam.. ortam yumuşasın diye yazmıştım, sorun olacağını düşünmedim, kusura bakmayın.Konu dışı ve tartışma içerikli yorumlar kaldırılıp, gerekli kişi/kişilere cezai yaptırım uygulanmıştır.
İyi forumlar.
Tüm konu dışı ve tartışma içerikli yorumları kaldırdım hocam. Buna sizinki de dahil Gerekli kişi/kişilere yaptırım uygulandı.Benim cezam nedir hocam.. ortam yumuşasın diye yazmıştım, sorun olacağını düşünmedim, kusura bakmayın.
Onu anladım hocam, benim merak ettiğim gerekli kişiler arasında olup olmadığım gerçi öyle olaydı bildirim filan gelirdi dimiTüm konu dışı ve tartışma içerikli yorumları kaldırdım hocam. Buna sizinki de dahil Gerekli kişi/kişilere yaptırım uygulandı.