önce küçük bir kısma verip güncellemeyi verip geri çekiyor problem yoksa tekrar yayınlanıyor klasikYok gelmedi bana
Anladım peki manuel nasıl kurabilirimönce küçük bir kısma verip güncellemeyi verip geri çekiyor problem yoksa tekrar yayınlanıyor klasik
Anladım peki manuel nasıl kurabilirim
* Global V12.0.3.0.QCOMIXM Romunda iseniz,
Ota indirme bağlantısını indirerek, Sistem güncelleyici üzerinden, güncellemeyi yapabilirsiniz.
Ben yükledim hellas ile sorun olmadı ama wipeyi yanlış yaptım galiba yüklü uygulamalarım silindi fotoğraflar silinmedi.Recovery paketini hellas TWRP ile yükleyen varmı? Sorunsuz yükleniyor mu?
Tmm yaptım hocamMesajı, Gözden kaçırmış olabilirsiniz.
Güncelleme sonrası ilk %100 şarj dolumundan sonra değerler bu şekilde. Bu seviyeye kadar tamamen Wi-Fi, arada mobil veri kullanımı oldu. GPS gibi servisler açık, parlaklık otomatik. Sanırım pilde düzelme var gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hiç sanmıyorum ama hayırlısı hocam.inşallah artık düzeltirler bıktık pil çabuk bitmesinden
Bence fazla iyi değil bide oyun oynayarak deneyin bakalımGüncelleme sonrası ilk %100 şarj dolumundan sonra değerler bu şekilde. Bu seviyeye kadar tamamen Wi-Fi, arada mobil veri kullanımı oldu. GPS gibi servisler açık, parlaklık otomatik. Sanırım pilde düzelme var gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.