- Konular
- 0
Geleyim hocam müsait bir zamandaEngin. Hocam dayanamadım eu'ya, döndüm çin romunamağazada kendime göre birde tema buldum, tamamdır
Çok manyak bişi bu çin romu
Gelmelisin bence![]()
Geleyim hocam müsait bir zamandaEngin. Hocam dayanamadım eu'ya, döndüm çin romunamağazada kendime göre birde tema buldum, tamamdır
Çok manyak bişi bu çin romu
Gelmelisin bence![]()
Orange fox ile deneyin A11 destekli Twrpniz desteklemediği için oluyor.beyler bende 12.0.5 kurulu twrp attım sonra 12.5 eu indirdim bu yeni çıkanı kurdum ama hep twrp atıyor cihaz sadece pc den eski rom kurunca acıyor neden oluyor bu
onuda kurdum ama malesef tekrar atıyor format falan attım yine acılmadı güncel orangefox linki varmı uyumluOrange fox ile deneyin A11 destekli Twrpniz desteklemediği için oluyor.
En günceli R11.0_1 sürümü hocam.onuda kurdum ama malesef tekrar atıyor format falan attım yine acılmadı güncel orangefox linki varmı uyumlu
onuda kurdum ama malesef tekrar atıyor format falan attım yine acılmadı güncel orangefox linki varmı uyumlu
Olmama ihtimali vardı biliyorum ama sizden cevap gelmeyince denedim tabiki olmadı mi flash istiyor recovery ile olmadıMerhaba su an mevcut olarak Hindistan miu12 kullanıyorum recovery bağlantıdan indirsem dahi güncelleme olmaz dimi illaki mi flash yöntemi ile yapıyoruz