- Adım
- Mehmet ali
- Cihazım
- Resmi note 8
- Konular
- 1
eu rom felan hikaye hepsi aynı yokki şöykle bi heycanlı rom kurmadığım kalmadı en iyi çin ama iki dilk var
Konu başlığına ait romu denediniz mi?eu rom felan hikaye hepsi aynı yokki şöykle bi heycanlı rom kurmadığım kalmadı en iyi çin ama iki dilk var
çinde tr dil yok hocam denemekten bıktım bende şuan pixel5 beta5 a12 varKonu başlığına ait romu denediniz mi?
Biliyorum Türkçe olmadığını, performans açısından sormuştumçinde tr dil yok hocam denemekten bıktım bende şuan pixel5 beta5 a12 var
hocam en performanslı miui rom hatta çogu customdanda iyi ama hem google servisleri yöndende sıkıntısı var huawei gibiBiliyorum Türkçe olmadığını, performans açısından sormuştum
Zırt pırt varsayılan temaya dönüyor lanet olası.. Eu Stabil v12.0.3.0 kurdumEngin. Hocam ben kurdum romu, Çin stabili.. Maşallahı var Google için bitgapps yükledim, sorun yok.. 3. Parti tema için bir modül buldum ama durum çubuğu, bildirim alanı değişmiyor, başka modül bakacağım.
Bu cihazi EU 12.0.3.0 paklar hocamZırt pırt varsayılan temaya dönüyor lanet olası.. Eu Stabil v12.0.3.0 kurdum
Valla çin stabil 12.5.2 daha iyi aslında, akıyo cihaz ama şu tema olayı canımı sıktı.. Ama benim kurduğum ve videolarını izlediğim rom aynı değil sanki.. Neyse bakalım biraz takılayım buradaBu cihazi EU 12.0.3.0 paklar hocam