Olabildiğince lite yapmışlar romu kontrol merkezi vs kalkmış daha akıcı ve kasmayan rom olmuş globale böyle gelirse artık miui 11 kullanmaya gerek kalmazNeler gelmiş hocam, tam olarak değişiklikler nedir? GODfloky
Kontrol merkezi kalkmış derken hocamOlabildiğince lite yapmışlar romu kontrol merkezi vs kalkmış daha akıcı ve kasmayan rom olmuş globale böyle gelirse artık miui 11 kullanmaya gerek kalmaz
Yeni kontrol merkezi yok hocam yani miui11deki varKontrol merkezi kalkmış derken hocam
var yeni kontröl merkezi hocam ayarlara yazın çıkar videosunu izledim.Yeni kontrol merkezi yok hocam yani miui11deki var
göremedim hocam sağolun olmaması daha iyi aslında kastiriyor cihazıvar yeni kontröl merkezi hocam ayarlara yazın çıkar videosunu izledim.
O zaman ne anladım bu işten, miui 11 kullanmak daha mantıklı.. Tabi diğer özelliklerde var ayrı konu.. Alt çizgi duruyor mu bari, tam ekran hareketleri için..Yeni kontrol merkezi yok hocam yani miui11deki var
o duruyor hocamO zaman ne anladım bu işten, miui 11 kullanmak daha mantıklı.. Tabi diğer özelliklerde var ayrı konu.. Alt çizgi duruyor mu bari, tam ekran hareketleri için..