MIUI 12.5 Redmi Note 8 (Ginkgo) - Çin Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RCOCNXM İndirme Bağlantıları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Boşu boşuna mis gibi Arrowumu sildim hocam ona yanıyorum. Neyse tekrar kurdum her şeyimi, Arrowla tatli tatli yaşıyoruz. :D :D
Bende burada takılıyorum napimm, miui başka ya :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mrah1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah U
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Çin romu ve eu romlarının ikisini de denedim. Çin romu performans olarak bu kez cidden ötede. Fakat google ve dil durumunu çözemedim maalesef. Fikri olan var mı bu konuda ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Çin romu ve eu romlarının ikisini de denedim. Çin romu performans olarak bu kez cidden ötede. Fakat google ve dil durumunu çözemedim maalesef. Fikri olan var mı bu konuda ?
Google için kesin çözüm yok. Amiral cihazları dışındaki cihazlarında engelliyorlar. Diğer cihazlarda da ara ara çözüm bulunuyor ama bir şekilde fixleniyor. Dil için More2Locale programını deneyebilirsiniz ancak tamamen Türkçe yapmayacaktır.

mrah1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah U
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Google için kesin çözüm yok. Amiral cihazları dışındaki cihazlarında engelliyorlar. Diğer cihazlarda da ara ara çözüm bulunuyor ama bir şekilde fixleniyor. Dil için More2Locale programını deneyebilirsiniz ancak tamamen Türkçe yapmayacaktır.
simdilik beklemek en iyisi o zaman :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
GODfloky hocam kontrol merkezinin olmadığına emin misin? Bir kaç video izledim hepsinde duruyor kontrol merkezi.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Direkt olarak çin romunu kuran arkadaşlara bir sorum var; bildirim paneli gri mi?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Direkt olarak çin romunu kuran arkadaşlara bir sorum var; bildirim paneli gri mi?
Videolarda gördüğüm kadarıyla gri değil ama mod filan kurduysa videoyu çeken arkadaşlar bilemiyorum hocam, kurup kullanan daha net cevaplar verir.. Kaşıntı mı tuttu :)

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Videolarda gördüğüm kadarıyla gri değil ama mod filan kurduysa videoyu çeken arkadaşlar bilemiyorum hocam, kurup kullanan daha net cevaplar verir.. Kaşıntı mı tuttu :)
Yok be hocam ne kaşıntısı, kursam kursam çin romunu mu kurarim :D :D MIUI 12.5 sürümünde gri bildirim panelini çin sürümünde düzeltmişlerse globalde de düzgün gelir diye düşündüm de ondan sordum.

Üst Alt