- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 163
Normalde gelmesi gerekiyor ama gecikti birazglobal gelsede kursak
Normalde gelmesi gerekiyor ama gecikti birazglobal gelsede kursak
8 ekimden sonra diye biliyorumNormalde gelmesi gerekiyor ama gecikti biraz
Xiaomi güncellemeleri için asla kesin tarih vermez. Tarih aralığı verir ama o da kesin değildir.8 ekimden sonra diye biliyorum
Bu tarihi nerden öğrendiniz hocam?8 ekimden sonra diye biliyorum
Bu tarihi nerden öğrendiniz hocam?
Teşekkür ederim hocam.MIUI 12.5 Enhanced Edition Second Batch Devices
The above-listed phones are scheduled to start receiving ‘Stable Beta’ builds from October 8. If it all goes well, the rollout for all users could happen by the end of next month itself.
- Redmi Note 8
- Redmi Note 9 4G
- Redmi Note 9 5G
- Redmi Note 10 5G
- Xiaomi Mi 10 Youth Edition
- Redmi Note 9 Pro 5G
- Redmi Note 10 Pro 5G
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 10 Pro için 8 Ekim yazıyor. Bakalım liste doğru muMIUI 12.5 Enhanced Edition Second Batch Devices
The above-listed phones are scheduled to start receiving ‘Stable Beta’ builds from October 8. If it all goes well, the rollout for all users could happen by the end of next month itself.
- Redmi Note 8
- Redmi Note 9 4G
- Redmi Note 9 5G
- Redmi Note 10 5G
- Xiaomi Mi 10 Youth Edition
- Redmi Note 9 Pro 5G
- Redmi Note 10 Pro 5G
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Doğrudur telegram kanalından yayınlandıRedmi Note 10 Pro için 8 Ekim yazıyor. Bakalım liste doğru mu
En geç ekim sonuna kadar verecekler hocam zaten çin beta güncellemeleri bitiyor Kasım'da yetiştirirlerXiaomi güncellemeleri için asla kesin tarih vermez. Tarih aralığı verir ama o da kesin değildir.
Güncelleme bu mesajımdan 1 dakika sonra da gelebilir, 2 ay sonra da; biz yapamadık, diyip hiç vermeyebilirler de.
Son yazdığım kısım: "...biz yapamadık diyip hiç vermeyebilirler de."En geç ekim sonuna kadar verecekler hocam zaten çin beta güncellemeleri bitiyor Kasım'da yetiştirirler