- Adım
- murat
- Cihazım
- Mİ 8
- Meslek
- Oto müzik
- Konular
- 43
Allah allah göremedim ben, tekrar bakayım.sahibindende biri satıyor
Allah allah göremedim ben, tekrar bakayım.sahibindende biri satıyor
Allah allah göremedim ben, tekrar bakayım.
Tamam tamam buldum ilanları, gözümden kaçmış, teşekkür ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam telefonu hepsıburadadan hangı mağazadan aldığınız10 gün önce hepsiburada dan aldığım redmi note 4 halkbank ve iş bankası uygulaması yüklediğimde bu cihazda root yapılmıştır uyarısı verdi servis ise bunun yazılımsal bir sıkıntı oldugunu söylüyor. Telefonun rootlu olması ne demek. Sıkıntı çıkarır mı
hocam telefonu hepsıburadadan hangı mağazadan aldığınız
Birde admin arkadaşlar görürse bu root hatasnı bız bu sıteden satın aldıgımızdada yaşyacakmıyıız cevaplarsa sevınırım
Hocam çok kısa ve net bir soru, redmi 4 prime mı yoksa note 4 mü ?Hayır hocam. Bizden aldığınız cihazlar resmi global rom yüklü olarak gönderiliyor ve bu romlarda root erişimi bulunmuyor. Eğer root erişimi isterseniz forumumuzdaki rehberleri kullanarak alabilirsiniz.
Hocam çok kısa ve net bir soru, redmi 4 prime mı yoksa note 4 mü ?
Snapdragon 625 den daha mı verimli Helio X20 . Herkes tutturmuş bii Snapdragon ama anlamadım gitti, bu redmi note 4 prime çok kafamı karıştırıyor, ne yapsam bilemedim.Kısa ve net cevap : size bağlı
Büyük ekran seviyorsanız note serisi, küçük ekran ise Redmi 4. Ancak donanım olarak kıyaslandığında özellikle işlemci farkı nedeniyle bence Note 4 daha ağır basıyor.