Sohbet Redmi Note 4

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
şu an tekrar sipariş verdim cepportan inş aynı sıkıntılar yaşanmaz, cihazlara sizin tarafınızdan mı rom yükleniyor yoksa orjinal global türkçe rom yüklü olarak mı geliyor

Hocam note 4 için yüklenmesi gereken romu biz söylemiştik, Cepport'taki arkadaşlar rom yükleme işlemini gerçekleştirmişlerdi.

Telefonunuz hayırlı olsun. Her hangi bir sorun yaşarsanız elimizden gelen desteği sağlamaya çalışırız :)

haskar70

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Karaca
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
13
Hocam note 4 için yüklenmesi gereken romu biz söylemiştik, Cepport'taki arkadaşlar rom yükleme işlemini gerçekleştirmişlerdi.

Telefonunuz hayırlı olsun. Her hangi bir sorun yaşarsanız elimizden gelen desteği sağlamaya çalışırız :)
şu an satılanlara hala burda mu rom yükleniyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Usta redmi 4prime hakkında bilginiz be görüşleriniz nedir

Hocam ben cihazı çok beğendim. Galiba şu an piyasada satın alınabilecek uygun fiyatlı telefonlar arasında en iyisi o. Donanım olarak günlük kullanımda sorun çıkartmayacak gibi. Malzeme kalitesi üst düzey. Global rom da var. Fiyat da çok uygun. Özetle bence o fiyat aralığında daha iyisi olamaz şimdilik. Tek sıkıntı olarak bootloader kilidi açılmadan hiç bir işlem yapılamıyor olması gözüküyor. Zenex hocam EDL modla işlem yapılamadığını dolayısıyla global rom için bootloader açılmasının şart olduğunu belirtti. Bu durumu standart bir kullanıcı için sorun olarak kabul etmemek lazım tabii, cihazları olması gerekenden biraz fazla karıştıran biri olarak benim şahsi fikrim bu yönde.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Hocam ben cihazı çok beğendim. Galiba şu an piyasada satın alınabilecek uygun fiyatlı telefonlar arasında en iyisi o. Donanım olarak günlük kullanımda sorun çıkartmayacak gibi. Malzeme kalitesi üst düzey. Global rom da var. Fiyat da çok uygun. Özetle bence o fiyat aralığında daha iyisi olamaz şimdilik. Tek sıkıntı olarak bootloader kilidi açılmadan hiç bir işlem yapılamıyor olması gözüküyor. Zenex hocam EDL modla işlem yapılamadığını dolayısıyla global rom için bootloader açılmasının şart olduğunu belirtti. Bu durumu standart bir kullanıcı için sorun olarak kabul etmemek lazım tabii, cihazları olması gerekenden biraz fazla karıştıran biri olarak benim şahsi fikrim bu yönde.
teşekkürler usta

hasandemm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
10 gün önce hepsiburada dan aldığım redmi note 4 halkbank ve iş bankası uygulaması yüklediğimde bu cihazda root yapılmıştır uyarısı verdi servis ise bunun yazılımsal bir sıkıntı oldugunu söylüyor. Telefonun rootlu olması ne demek. Sıkıntı çıkarır mı

kartal21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tekin
Cihazım
mi 5s
Meslek
emekli
Konular
3
Şu anda en mantıklı orta seviye cihaz note 4 gibi gözüküyor, bende çok kısa süre kullandım ve gerçekten akıcı, kullanışlı bir telefon.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular