Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
çok şık bir telefon.

Son düzenleme:

ibrahimilh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
10
sizde de alt tuşlarda geri yaptığınız da titreşim motoru arızalıymış gibi kapağa vuruyor mu ? Arızalı demiyorum test te normal fakat bazı durumlar da arka kapağa bariz vuruyor

Son düzenleme:

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Dün bu telefonu almaya gittim ama ekranı çok kötüydü. Note 8 kullanıyorum hem benim telefona göre daha sarıydı hem parlaklığı düşüktü hem de ekranda kaydırma yaparken (özellikle ayarlarda) yazılar falan ilk plazma tvler gibi gölgelenerek kayıyordu. Acaba bu seriyle alakalı bir sıkıntı mı yoksa hepsinin ekranı mı böyle? Sırf amoled diye alacaktım ama hiç amoled gibi değildi.

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Dün bu telefonu almaya gittim ama ekranı çok kötüydü. Note 8 kullanıyorum hem benim telefona göre daha sarıydı hem parlaklığı düşüktü hem de ekranda kaydırma yaparken (özellikle ayarlarda) yazılar falan ilk plazma tvler gibi gölgelenerek kayıyordu. Acaba bu seriyle alakalı bir sıkıntı mı yoksa hepsinin ekranı mı böyle? Sırf amoled diye alacaktım ama hiç amoled gibi değildi.
hocam ben satmak için aldım bu arada tabi ki inceledim. ekranı gayet güzel geldi bana. bahsettiğiniz sorunların hiçbirine denk gelmedim. hatta ekran orta seviye amoled samsung ekranlarıyla yarışır kalitede bence.

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
15
24 saattir kullanıyorum,
en son mi 11 liteden geçtim biraz yavaş geldi bana,
kamera performansı ve hızı beni tatmin etmedi.
fiyatına bakacak olursak parasına göre normal.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
24 saattir kullanıyorum,
en son mi 11 liteden geçtim biraz yavaş geldi bana,
kamera performansı ve hızı beni tatmin etmedi.
fiyatına bakacak olursak parasına göre normal.
Ne kadara aldınız hayırlı olsun

SERDAR426

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serda ÜZGÜN
Cihazım
Poco M3
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
0
valla arkadaşlar samsung note 10 lite kullandım buna geçtim dağlar kadar fark var redmi 10s içinden geçiyor resmen işlemci çok çok oyun oynamıyorsan fazlasıyla yeterli unutmayın amd şimdide amd ama en iyisi her türlü testten başarıyla çıkıyor alacak arkadşları üzmez samsung bu ayarda telefon fiyatı ve performansı belli özellikler parmak izi ve yüz tanıma

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
valla arkadaşlar samsung note 10 lite kullandım buna geçtim dağlar kadar fark var redmi 10s içinden geçiyor resmen işlemci çok çok oyun oynamıyorsan fazlasıyla yeterli unutmayın amd şimdide amd ama en iyisi her türlü testten başarıyla çıkıyor alacak arkadşları üzmez samsung bu ayarda telefon fiyatı ve performansı belli özellikler parmak izi ve yüz tanıma
bu zamanda imei tamiri yapılabilen en yeni çıkmış ekonomik telefonalrdan biri,
birkaç yazılım sonra daha da oturacaktır,

Son düzenleme:

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı aranızda? Biradere almayı düşünüyoruz. İmei atılıyormuş galiba buna. Mediatek olmasının ne zararı olur uzun vade de? 3-5 ay sonra kasar donar çöp olur falan diyorlar doğru mu bu?

eeosman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı aranızda? Biradere almayı düşünüyoruz. İmei atılıyormuş galiba buna. Mediatek olmasının ne zararı olur uzun vade de? 3-5 ay sonra kasar donar çöp olur falan diyorlar doğru mu bu?
İşlemci yıpranan eskiyen bir bileşen değildir. Batarya ve ekran gibi yorulmaz, çöp olmaz. Sadece zaman geçtikçe çağın gerisinde kalabilir bu da aylar değil yıllar sonra olur ve bu geri kalma olayı tüm işlemciler için geçerlidir, Apple, Samsung, MTK, AMD, Intel farketmez. Hatta Mediatek'in, Qualcomm'un aksine çoğu işlemcisi işinde en iyi olan TSMC tarafından üretilir. Bu cihazdaki işlemcinin transistörlerinin kalınlığı 12nm olduğu için eleştirilir ama bu kalınlık son kullanıcıyı ısınma harici ilgilendirmez pek, zira Intel'in bile son teknoloji işlemcileri halen 14nm kalınlığında transistörler kullanmaktadır. Güya en iyi son teknoloji 5nm'lik Qualcomm SD888 bile bu telefondan fazla ısınıyor. Ha kamerası, kasası, ekranı, bataryası eleştirilebilir ama cihazı işlemcisi nedeniyle eleştirmek bana saçma geliyor.

Üst Alt