hocam ben satmak için aldım bu arada tabi ki inceledim. ekranı gayet güzel geldi bana. bahsettiğiniz sorunların hiçbirine denk gelmedim. hatta ekran orta seviye amoled samsung ekranlarıyla yarışır kalitede bence.Dün bu telefonu almaya gittim ama ekranı çok kötüydü. Note 8 kullanıyorum hem benim telefona göre daha sarıydı hem parlaklığı düşüktü hem de ekranda kaydırma yaparken (özellikle ayarlarda) yazılar falan ilk plazma tvler gibi gölgelenerek kayıyordu. Acaba bu seriyle alakalı bir sıkıntı mı yoksa hepsinin ekranı mı böyle? Sırf amoled diye alacaktım ama hiç amoled gibi değildi.
Ne kadara aldınız hayırlı olsun24 saattir kullanıyorum,
en son mi 11 liteden geçtim biraz yavaş geldi bana,
kamera performansı ve hızı beni tatmin etmedi.
fiyatına bakacak olursak parasına göre normal.
bu zamanda imei tamiri yapılabilen en yeni çıkmış ekonomik telefonalrdan biri,valla arkadaşlar samsung note 10 lite kullandım buna geçtim dağlar kadar fark var redmi 10s içinden geçiyor resmen işlemci çok çok oyun oynamıyorsan fazlasıyla yeterli unutmayın amd şimdide amd ama en iyisi her türlü testten başarıyla çıkıyor alacak arkadşları üzmez samsung bu ayarda telefon fiyatı ve performansı belli özellikler parmak izi ve yüz tanıma
İşlemci yıpranan eskiyen bir bileşen değildir. Batarya ve ekran gibi yorulmaz, çöp olmaz. Sadece zaman geçtikçe çağın gerisinde kalabilir bu da aylar değil yıllar sonra olur ve bu geri kalma olayı tüm işlemciler için geçerlidir, Apple, Samsung, MTK, AMD, Intel farketmez. Hatta Mediatek'in, Qualcomm'un aksine çoğu işlemcisi işinde en iyi olan TSMC tarafından üretilir. Bu cihazdaki işlemcinin transistörlerinin kalınlığı 12nm olduğu için eleştirilir ama bu kalınlık son kullanıcıyı ısınma harici ilgilendirmez pek, zira Intel'in bile son teknoloji işlemcileri halen 14nm kalınlığında transistörler kullanmaktadır. Güya en iyi son teknoloji 5nm'lik Qualcomm SD888 bile bu telefondan fazla ısınıyor. Ha kamerası, kasası, ekranı, bataryası eleştirilebilir ama cihazı işlemcisi nedeniyle eleştirmek bana saçma geliyor.Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı aranızda? Biradere almayı düşünüyoruz. İmei atılıyormuş galiba buna. Mediatek olmasının ne zararı olur uzun vade de? 3-5 ay sonra kasar donar çöp olur falan diyorlar doğru mu bu?