- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 10
cihazı sıfırlamayın rakam uçuyor bizzat test ettim maalesef..
Hocam hangi miui sürümünü kullanıyorsunuz ayrıca bl kilidini açabildiniz mi ?cihazı sıfırlamayın rakam uçuyor bizzat test ettim maalesef..
Twrp ile sıfırlayınca gitmez yazmıştı biri bulamadım şimdi.cihazı sıfırlamayın rakam uçuyor bizzat test ettim maalesef..
hocam cevabı şimdi gördüm.Neden öyle düşündünüz ki? OmniVision fena bir üretici değildir. Sensörlerini Apple, Google, Microsoft, Tesla ürünlerinde hatta Sony bile PS4 kamerasında kullanmıştır.
hocam cevabı şimdi gördüm.
e malum eskiden sony d erdik samsung sensörlere burun kıvırırdık ama kendilerini isparladılar.
omnivision uyfun fiyatlı modeller üretiyor öneml, müşterileri var tabi ki de,
flashship modellerde kendini ispatlamış sensörü var mıdır?
ben bilmiyorum.
Buı arada modelin ön kamera diger kamera ssensörleri de pek bilinik modellerden degil sanırım.
işlemci de MTK neden pahalı hala anlamadım.
iyi olmasını çok istedim zira Duabiden ggelirken bir cep alacagım eşime, imei sorunsuz olmalı.
poco X3 uygun fiyatlı ama tank gibi.
orta siklet işlemci iyi kamera istiyorum
bi de tank gibi olmasın.
redmi note 9s var altearnatif ama cok düz model.
ekran amoled ve/veya yüksek hz li ips olsun
standard ips den baska bir şeye geçiş yapsın istiyorum eşim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kopyala yapıştır habercilik. O telefon aslında Mi 10sburdaki specler de ne
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben de ilgileniyordum ama sıfırlanınca kayıt uçuyormuş, uçmayan kayıt çıkarsa tekrar ilgilenirim. Bu model zaten pek kameradır, bataryadır ilgilenmeyen, oyuncu gençlere hitap eden bir model. S takısı ve işlemcisi bunu açıkça gösteriyor. 'Uygun fiyata yüksek fps' modeli. O yüzden size de hitap etmiyor. Burada çok satacak olmasının nedeni tamamen malum sistem. Normalde çoğu kişi Note 10 ve Pro'sunu tercih ederdi.modeli sevmekiçin bir sürü video izledim, sevemedim hala,
ana kmaera sensörüne güvenemedim,
4kda eis yok.
yan yana gptp karşılaştırması görebilsem
redmi note 9s veya pro ilr veya redminote 10da olur
aynen hocam.Ben de ilgileniyordum ama sıfırlanınca kayıt uçuyormuş, uçmayan kayıt çıkarsa tekrar ilgilenirim. Bu model zaten pek kameradır, bataryadır ilgilenmeyen, oyuncu gençlere hitap eden bir model. S takısı ve işlemcisi bunu açıkça gösteriyor. 'Uygun fiyata yüksek fps' modeli. O yüzden size de hitap etmiyor. Burada çok satacak olmasının nedeni tamamen malum sistem. Normalde çoğu kişi Note 10 ve Pro'sunu tercih ederdi.