Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Selamlar, geçici unlock ile eng rom ile imei tamiri yapıyorum, sweet modeli ve turkey roma geçişde nvram data hatası verip recovery moda düşüyor. Eng sonrası hangi romu kurmak gerekiyor
Romdean önce modem dosyası flash et.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Mıuı eu rom 12.5.9 sürümü için twrp den yüklenen modem dosyası var mı acaba ?

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Twrp için sadece 13 versiyonunu yapmıştım hocam ama içindeki modem dosyasını değiştirerek 12.5.9 a da uyarlanabilirsiniz

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Twrp için sadece 13 versiyonunu yapmıştım hocam ama içindeki modem dosyasını değiştirerek 12.5.9 a da uyarlanabilirsiniz
Teşekkürler

burakerisen89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
0
Forumda yeniyim redmi note 10 pro India versiyon cihazım var IMEI repair islemim mevcuttu gece modunda mavi mor renk kamera hatası vardi sistem guncellemesi telefon üzerinden yaptığımda 13miu 0.5 nvdata hatası aldım buradaki arkadaşların konularını takip ederek canyilmaz hocanın kralın yayınlamış olduğu modem dosyasını yüklendikten sonra telefon açıldı tüm sensör ve kamera hataları kaybolmuştu Allah hepinizden razı olsun hayat paylaştıkça güzel.

beyazgece21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
hocam benim yüklediğim modem dosyasında sensör hataları yok ama kamera hataları var...Bu modemde ise sensör hataları var...mesela araçla giderken whatsapptan arama yapsam ekran hemen kararıyor...gelen sesi dinlemeye çalışsam hemen hoperlörden ahizeye geçiyor ekran kapanıyor...Rica etsem bu konuyla ilgilenir misiniz?

curseofeanor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguzhan
Cihazım
Mi 8
Konular
2
kolay gelsin bi tanidigima note 10 pro almistim guncellemeyide kapatmistim nasil becerdiyse guncellemis. modem dosyasini atarsam cihaz acilacak ama cihazin miui 13 oldugunu biliyorum sadece hangi rom var bilmiyorum nasil ogrenebilirim?

Ekli dosyalar

• IMG-20221111-WA0005.jpg
    IMG-20221111-WA0005.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 8

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Çok ilginç bir şey oldu bu deneyimi anlatayım çok acayip.

Redmi Note 10 PRO 64 MP cihazımda ilk sim kapanmıştı bende bugün IMEI attım, modem dosyasını da yükledim tabi, ama maalesef kamera da donma ilk çekimden sonra tamamen devre dışı kalma vb problemlerden dolayı almış olduğum efs yedeği ile geri döndüm ancak iki IMEI de çalışmaya başlamıştı çok ilginç değil mi 😁.

Sözün özü 64mp olan cihazım için 13.0.5(skfinxm) yazılımı için bende modem dosyası kamera problemini çözmedi..
Elimde orjinal efs modem yedeği var onu atsam olur mu acaba ..? Veya o modem dosyasını nasıl .bin versiyonuna cevirebilirim

Son düzenleme:

curseofeanor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguzhan
Cihazım
Mi 8
Konular
2
global modem dosyasını yükledim cihaza cihazda imei gitti
kolay gelsin bi tanidigima note 10 pro almistim guncellemeyide kapatmistim nasil becerdiyse guncellemis. modem dosyasini atarsam cihaz acilacak ama cihazin miui 13 oldugunu biliyorum sadece hangi rom var bilmiyorum nasil ogrenebilirim?
global modem dosyasını yükledim cihazın imeisi gitti yazılım 13.0.14 SKFMIXM sadece modem yüklenince olacağını söylemişlerdi neden böyle oldu

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
hocam benim yüklediğim modem dosyasında sensör hataları yok ama kamera hataları var...Bu modemde ise sensör hataları var...mesela araçla giderken whatsapptan arama yapsam ekran hemen kararıyor...gelen sesi dinlemeye çalışsam hemen hoperlörden ahizeye geçiyor ekran kapanıyor...Rica etsem bu konuyla ilgilenir misiniz?
Hocam her iki modemde de aynı yöntemi kullandım, hala uyumsuz modemi kullanıyor gibisiniz. ilk modemim 12.5.1 sürümü içindi, şu an kullandığınız miui versiyonu kaç acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 versiyonlarının hepsine uygun hocam mi13 modemi. 13.0.14 te de denedim problem yok.

Çok ilginç bir şey oldu bu deneyimi anlatayım çok acayip.

Redmi Note 10 PRO 64 MP cihazımda ilk sim kapanmıştı bende bugün IMEI attım, modem dosyasını da yükledim tabi, ama maalesef kamera da donma ilk çekimden sonra tamamen devre dışı kalma vb problemlerden dolayı almış olduğum efs yedeği ile geri döndüm ancak iki IMEI de çalışmaya başlamıştı çok ilginç değil mi 😁.

Sözün özü 64mp olan cihazım için 13.0.5(skfinxm) yazılımı için bende modem dosyası kamera problemini çözmedi..
Elimde orjinal efs modem yedeği var onu atsam olur mu acaba ..? Veya o modem dosyasını nasıl .bin versiyonuna cevirebilirim
hocam 13.0.8 sürümü için hazırlamıştım, 5 ile farkı var mıdır bilmiyorum ama bu da olmazsa ona özel de hazırlayabilirim.

global modem dosyasını yükledim cihaza cihazda imei gitti

global modem dosyasını yükledim cihazın imeisi gitti yazılım 13.0.14 SKFMIXM sadece modem yüklenince olacağını söylemişlerdi neden böyle oldu
nv data hatası aldığınız yerde belki format da vardır hatırlamıyorum o ekranı ama güncellemede imei gitmiyor hocam

Üst Alt