Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Rom yüklemede gitmez hocam, Endonezya romu için deneme yapmam lazım, Endonezya romu için hazırladığım modem dosyalarını denediniz mi peki
Hocam cihazım redmi note 10 pro global 8/128 ve imeil atılı mi flash üzerinden a11 Endonezya rom yükledim kamera da sıkıntı var bu sürüme göre modem varmı acaba yoksa MIUI 13 Endonezya romunu yüklüyüm yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20221105_163318.jpg
    IMG_20221105_163318.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 24

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
V12.5.6 modem dosyasını yükledim. Şebeke ve kamera da sıkıntı yok.
Benim cihaz global imeil repair li ve v12.5.5.0 Endonezya rom yüklü kamera hata verip donuyor bu modemi yüklersem sorun çözülür mü arkadaşlar

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Benim cihaz global imeil repair li ve v12.5.5.0 Endonezya rom yüklü kamera hata verip donuyor bu modemi yüklersem sorun çözülür mü arkadaşlar
Cevabı 20. sayfada zaten vermişim.
Telefon arkadaşımın. Ben kullanmıyorum.
Şu an Endonezya Miui 13 te kullanıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-05-23-18-18-927_com.android.chrome.png
    Screenshot_2022-11-05-23-18-18-927_com.android.chrome.png
    184,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Cevabı 20. sayfada zaten vermişim.
Telefon arkadaşımın. Ben kullanmıyorum.
Şu an Endonezya Miui 13 te kullanıyor.
Bende kurdum herhangi bir sorun gözükmüyor

hugoboss10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
Note 10 pro max
Konular
0
Bu google uygulamalarının özelliği hocam, siz duvar kağıdı değiştirince rengi de değişir. AOSP romlarda falan komple ayarlar dahil her yer bu renk üzerine renk değiştirir. Android 12 ile birlikte gelmiştir.
Merhaba cihaz dünden beri ara sıra klavye açmıyor düzelmesi için kapatıp açıyorum buna çözüm bulunabilirmi

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Merhaba cihaz dünden beri ara sıra klavye açmıyor düzelmesi için kapatıp açıyorum buna çözüm bulunabilirmi
Böyle bir sorunu ilk defa sizden duydum, varsayılan klavyeniz nedir? Google Klavye mi? Yoksa emoji keyboard vs. farklı bir klavye mi? Kendim Google klavye kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım.

hugoboss10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
Note 10 pro max
Konular
0
Böyle bir sorunu ilk defa sizden duydum, varsayılan klavyeniz nedir? Google Klavye mi? Yoksa emoji keyboard vs. farklı bir klavye mi? Kendim Google klavye kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım.
Pro Max 6/128 hiç değiştirmedim klavyeyi telefonun kendi klavyesi galiba

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Pro Max 6/128 hiç değiştirmedim klavyeyi telefonun kendi klavyesi galiba
Yok hocam konuma göre bazen işletim sistemi klavyeyi değiştiriyor. Mesela kurulumda türkiye seçerseniz hem o kilit ekrarnında sürekli duran farklı duvar kağıdı vs. öneren wallpaper carousel geliyor hemde klavye 3. parti olan emoji keyboard ile değişiyor. Ama amerika seçerseniz konumu wallpaper carousel kalkıyor ve klavye google klavye ile değişiyor.

Ayarlar- ek ayarlar - diller ve giriş - geçerli klavye sekmesinden Gboard'ı seçin, seçili ise uygulamalar kısmında gelerek verileri temizleyin gboardın sonra güncellenir zaten.

hugoboss10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
Note 10 pro max
Konular
0
Yok hocam konuma göre bazen işletim sistemi klavyeyi değiştiriyor. Mesela kurulumda türkiye seçerseniz hem o kilit ekrarnında sürekli duran farklı duvar kağıdı vs. öneren wallpaper carousel geliyor hemde klavye 3. parti olan emoji keyboard ile değişiyor. Ama amerika seçerseniz konumu wallpaper carousel kalkıyor ve klavye google klavye ile değişiyor.

Ayarlar- ek ayarlar - diller ve giriş - geçerli klavye sekmesinden Gboard'ı seçin, seçili ise uygulamalar kısmında gelerek verileri temizleyin gboardın sonra güncellenir zaten.
Çok teşekkür ederim ara sıra klavye hiç açılmadığı dan telefonu kapatıp açıyordum, dediğinizi yapacağım hayırlı aksamlar

Tornado34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mı 5s plus
Konular
2
Selamlar, geçici unlock ile eng rom ile imei tamiri yapıyorum, sweet modeli ve turkey roma geçişde nvram data hatası verip recovery moda düşüyor. Eng sonrası hangi romu kurmak gerekiyor

Üst Alt