Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Bir daha imei atmam zor olur kendi bilgisarımdan yapamamıştım amd işlemcili olduğundanmıdır bilmem telefonu tam olarak görmüyordu arkadaşımın bilgisayarından atmışlardı lima programı kullanarak. volteyi aktifleştiremiyorum imei nedenli telefon desteklemiyor gözüküyor. Her telefonun qcn dosyası kendine özel olmuyor mu sizinkini atsam sıkıntı yaşamaz mıyım?
yaşamazsınız hocam. İmei tamirinizi yapan kişiden rica edin olmazsa o qcn ile tekrar atsın sorun çözülecektir.

asdemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Em
Cihazım
Mi 6x
Konular
2
ilk mesajdaki link acılmıyor

asdemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Em
Cihazım
Mi 6x
Konular
2
Ota üzerinden gelen güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz kapandı recovery ekranında kaldı, konuda paylasılmıs modem dosyasını yükledim şuan imei kısmında unknown yazıyor. Bu sorunu nasıl çözerim

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Recovery e atınca format atmışsınız hocam, IMEI tamiri tekrar yapılacak

ahmetxy6161

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
amra
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
merhaba cihazim mui 12 5.11 surum hangi modem dosyasini yuklemeliyim . anlatilanlar kadariyla cihazin once boatloador kilifi acilmali dimj ? ardindan root etmeli sonra modem dosyasini yuklemeliyiz dimi ? cihaza rom yuklemek gerekiyormu ? yoksa mevcut roma mi modem yujkemesi yapacagiz ? sirasini paypasabilirseniz sevinirim

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
merhaba cihazim mui 12 5.11 surum hangi modem dosyasini yuklemeliyim . anlatilanlar kadariyla cihazin once boatloador kilifi acilmali dimj ? ardindan root etmeli sonra modem dosyasini yuklemeliyiz dimi ? cihaza rom yuklemek gerekiyormu ? yoksa mevcut roma mi modem yujkemesi yapacagiz ? sirasini paypasabilirseniz sevinirim
bootloader açık ise modem dosyasını doğrudan kullanabilirsiniz hocam. diğer işlemler imei tamiri için gerekli

ahmetxy6161

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
amra
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
bootloader açık ise modem dosyasını doğrudan kullanabilirsiniz hocam. diğer işlemler imei tamiri için gerekli
imei tamiri icin tam siralama nedir acaba boatloader da dahil rica etsem payasabilirmisiniz ? rom yeniden yuklemek gerekiyormu ? yoksa mevcut romun uzerine du,enleme yapilabiliyormu ? global rom mui 12 5.11 var

ahmetxy6161

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
amra
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
cevaplarinizi bekliyorum imei tamiri siralamasi tam olarka nasil acaba yardimci olurmusunuz? rica etsem

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
cevaplarinizi bekliyorum imei tamiri siralamasi tam olarka nasil acaba yardimci olurmusunuz? rica etsem
Bootloder açık..
Twrp root yapcaksınız,sonra qcn orjinal olursa daha iyi..qcn alınıp (qpst.exe) ile editleyip tekrar qpst exe ile cihaza geri yüklemeniz lazım.
Qualcomm yazılım ile repair olanlar genel olarak aynı youtube de epey video mevcut onları izleyerek daha geniş bilgi sahibi olabilirsiniz

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt