- Adım
- Samet
- Cihazım
- Redmi note 10 p
- Konular
- 0
miui global 12.5.6Hangi rom yüklü
miui global 12.5.6Hangi rom yüklü
yaşamazsınız hocam. İmei tamirinizi yapan kişiden rica edin olmazsa o qcn ile tekrar atsın sorun çözülecektir.Bir daha imei atmam zor olur kendi bilgisarımdan yapamamıştım amd işlemcili olduğundanmıdır bilmem telefonu tam olarak görmüyordu arkadaşımın bilgisayarından atmışlardı lima programı kullanarak. volteyi aktifleştiremiyorum imei nedenli telefon desteklemiyor gözüküyor. Her telefonun qcn dosyası kendine özel olmuyor mu sizinkini atsam sıkıntı yaşamaz mıyım?
bootloader açık ise modem dosyasını doğrudan kullanabilirsiniz hocam. diğer işlemler imei tamiri için gereklimerhaba cihazim mui 12 5.11 surum hangi modem dosyasini yuklemeliyim . anlatilanlar kadariyla cihazin once boatloador kilifi acilmali dimj ? ardindan root etmeli sonra modem dosyasini yuklemeliyiz dimi ? cihaza rom yuklemek gerekiyormu ? yoksa mevcut roma mi modem yujkemesi yapacagiz ? sirasini paypasabilirseniz sevinirim
imei tamiri icin tam siralama nedir acaba boatloader da dahil rica etsem payasabilirmisiniz ? rom yeniden yuklemek gerekiyormu ? yoksa mevcut romun uzerine du,enleme yapilabiliyormu ? global rom mui 12 5.11 varbootloader açık ise modem dosyasını doğrudan kullanabilirsiniz hocam. diğer işlemler imei tamiri için gerekli
Bootloder açık..cevaplarinizi bekliyorum imei tamiri siralamasi tam olarka nasil acaba yardimci olurmusunuz? rica etsem