Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Seçkinnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xhaomi
Cihazım
Resmî not 10 pr
Konular
0
Bana sorun yaşadığını yazılımın modem dosyasını gönderirseniz onda da sorunsuz çalışır hale getirebilirim.
Reis bana yardımcı olun tif kapandı guncellemeden sonra açamıyorum not 10 pro max

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2

saddosa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadullah
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Hocam TWRP ile flashlanabilir modem dosyası eklemiştim, onu da kullanabilirsiniz. Her güncellemede modem dosyası da koyuyorlar maalesef. ne zaman güncellemelerde modem dosyasına dokunmazlar, o zaman bizim de tekrar atmamız gerekmez.
Hocam günaydın eski modem dosyasının üzerine Endonezya 13.0.6 modem dosyası flashlansa sıkıntı olur mu twrp ile flashlayacağım

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Merhaba, yeni modem attığınızda eskisinden bağımsız çalışıyor, o yüzden hiç problem olmaz

saddosa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadullah
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Merhaba, yeni modem attığınızda eskisinden bağımsız çalışıyor, o yüzden hiç problem olmaz
Hocam peki 13.0.6 Endonezya modem dosyasını twrp ile nasıl atarım onun dosyası ayrımı oluyor

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
TWRP için olan dosyayı indirip içindeki modem dosyasını değiştirmeniz gerekiyor. başka işleme gerek yok

sametsitti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
0
Redmi note 10 pro 8/128 lik cihazımda miui global 12.5.6 var. imeiden sonra kamera düzelmesi için modem dosyası attım. Kamera düzeldi ama evde ve bazı yerlerde çekimde sıkıntı yaşıyorum 4.5g 3g geçişleri sıkıntı oluyor. Şebeke çekimi hangi rom ve modem dosyasında en stabil olur? Endonezya miui 13.0.6 kurmayı düşünüyorum . Modem dosyalarını hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
paylaştığım bir qcn dosyası vardı hocam, onu kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız diye umuyorum. volte çalışmıyor şu anda değil mi?

sametsitti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
0
paylaştığım bir qcn dosyası vardı hocam, onu kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız diye umuyorum. volte çalışmıyor şu anda değil mi?
Bir daha imei atmam zor olur kendi bilgisarımdan yapamamıştım amd işlemcili olduğundanmıdır bilmem telefonu tam olarak görmüyordu arkadaşımın bilgisayarından atmışlardı lima programı kullanarak. volteyi aktifleştiremiyorum imei nedenli telefon desteklemiyor gözüküyor. Her telefonun qcn dosyası kendine özel olmuyor mu sizinkini atsam sıkıntı yaşamaz mıyım?

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Bir daha imei atmam zor olur kendi bilgisarımdan yapamamıştım arkadaşımın bilgisayarından atmışlardı. volteyi aktifleştiremiyorum imei nedenli telefon desteklemiyor gözüküyor. Her telefonun qcn dosyası kendine özel olmuyor mu sizinkini atsam sıkıntı yaşamaz mıyım?
Hangi rom yüklü

Üst Alt