Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Miui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun.

pitbull1212 bu romu cihaza atarsam imei uçar mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirip Note 10 Pro Max (Sweetin) cihaza attım, AI aktif çalışıyor, gece modunda olması gerektiği gibi fotoğraflar çekiyor. Morluk yok. 1080P 60 fps videolarda sorun yok, kameradaki tüm modüller aktif olarak çalışıyor ( klon vs.). WI-FI, şebeke ve bluetooth vs. sorunsuz, hepsi de tıkır tıkır çalışıyor. Yapan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem az, eline koluna sağlık.

Forcesser arkadaşımız da cihazı yeni aldı ve IMEI repair sonrası bir kaç konu hakkında soruları vardı, şansına bu modem dosyası çok güzel zamanda geldi. Artık kamera ve sensör sorunu olmadan cihazları kullanmak çok güzel olacak. Bende zaten başından beri bağlantı kopma sorunu yoktu, artık kamerayı da çözdük.

Ayrıca ücretsiz olarak, sadece linkini koyduğunuz yerde adımız geçse yeter diyerek, hiç bir ücret almadan, zart zurt abonelik vs. koymadan herkese açık şekilde paylaşılması ayrı bir krallık.
leventdmc

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
yaşamazsınız hocam. İmei tamirinizi yapan kişiden rica edin olmazsa o qcn ile tekrar atsın sorun çözülecektir.
hocam merhaba öcelikle emeginize saglık bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var
benim cihaz redmi note 10 pro 8/128 global
imeil repair yaptırdım endonezya a11 rom yüklü idi kamera da hata verdi çalışmadı tekrar global rom ile modem flash ladı düzeldi endonezya rom yüklesek kamera için bir çözümü varmı birde Mi Flash ile rom yüklemede imeil uçarmı

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Rom yüklemede gitmez hocam, Endonezya romu için deneme yapmam lazım, Endonezya romu için hazırladığım modem dosyalarını denediniz mi peki

hugoboss10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
Note 10 pro max
Konular
0
Merhaba bugun 12.5 den 13 e ( bu sürüme geçtim ) fakat Google play de olsun telefon arama yerinde olsun diğer sürümde mavi olan alanlar tuş renkleri soluklaştı ekran ayarlarında. Parlaklık ayarlarından hepsine baktım kör renk falan yok softlaştırma yok ama nedense Google playe girince falan morumsu bir renk çıkıyor. Bu cihaz içinden düzelecek birşey mi yoksa android 12 nin kendi arayüz temasımı. Cihazım note 10 pro Max 6/128

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-04-23-05-35-485_com.google.android.dialer.jpg
    Screenshot_2022-11-04-23-05-35-485_com.google.android.dialer.jpg
    232,3 KB · Görüntüleme: 12

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Merhaba bugun 12.5 den 13 e ( bu sürüme geçtim ) fakat Google play de olsun telefon arama yerinde olsun diğer sürümde mavi olan alanlar tuş renkleri soluklaştı ekran ayarlarında. Parlaklık ayarlarından hepsine baktım kör renk falan yok softlaştırma yok ama nedense Google playe girince falan morumsu bir renk çıkıyor. Bu cihaz içinden düzelecek birşey mi yoksa android 12 nin kendi arayüz temasımı. Cihazım note 10 pro Max 6/128
Bu google uygulamalarının özelliği hocam, siz duvar kağıdı değiştirince rengi de değişir. AOSP romlarda falan komple ayarlar dahil her yer bu renk üzerine renk değiştirir. Android 12 ile birlikte gelmiştir.

hugoboss10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
Note 10 pro max
Konular
0
Bu google uygulamalarının özelliği hocam, siz duvar kağıdı değiştirince rengi de değişir. AOSP romlarda falan komple ayarlar dahil her yer bu renk üzerine renk değiştirir. Android 12 ile birlikte gelmiştir.
Teşekkürler peki bu yazılımı nasıl atabilirim IMEI uçurmadan

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Teşekkürler peki bu yazılımı nasıl atabilirim IMEI uçurmadan
Yazılım derken, modem dosyası mı? İşlem çok basit, normal güncelleme bile yapsanız bunu yazdırın fastboot moduna alıp. Olay bu kadar. Sıfırdan rom indirip tertemiz MiFlash ile kurulum yapsanız bile sıkıntı olmaz, flashlama bittikten sonra modemi yazdırın yine de imei uçmaz. angel~~

Sadece ayarlardan ve orijinal recovery'den sıfırlama yapmayın o kadar. AOSP kursanız bile imei uçmaz. Normal tertemiz kurduğunuz orijinal yazılıma bile güncellemeden sonra yazdırsanız dahi sorun olmaz.

hugoboss10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
Note 10 pro max
Konular
0
Yazılım derken, modem dosyası mı? İşlem çok basit, normal güncelleme bile yapsanız bunu yazdırın fastboot moduna alıp. Olay bu kadar. Sıfırdan rom indirip tertemiz MiFlash ile kurulum yapsanız bile sıkıntı olmaz, flashlama bittikten sonra modemi yazdırın yine de imei uçmaz. angel~~

Sadece ayarlardan ve orijinal recovery'den sıfırlama yapmayın o kadar. AOSP kursanız bile imei uçmaz. Normal tertemiz kurduğunuz orijinal yazılıma bile güncellemeden sonra yazdırsanız dahi sorun olmaz.

Teşekkür ederim benim arkadaşım indirdiği rom u c ye atıyor c den açıyor ben pek beceremiyorum karıştırırım diye cihazımda twrp mi var magisk mi var onu da bilmiyorum o yüzden oluyor sorularım kusura bakmayın

Teşekkür ederim benim arkadaşım indirdiği rom u c ye atıyor c den açıyor ben pek beceremiyorum karıştırırım diye cihazımda twrp mi var magisk mi var onu da bilmiyorum o yüzden oluyor sorularım kusura bakmayın

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4

Yok aman ne kusuru hocam, burası yazım yanlışı bile yapınca insanlara uyarı veren banlayan forumlardan değil, bilmiyorsanız asla sormaktan öğrenmekten çekinmeyin. Burada hep beraber paylaşmak için varız.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Rom yüklemede gitmez hocam, Endonezya romu için deneme yapmam lazım, Endonezya romu için hazırladığım modem dosyalarını denediniz mi peki
Yok hocam denemedim a11 için varmı acaba

Üst Alt