Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Hocam her iki modemde de aynı yöntemi kullandım, hala uyumsuz modemi kullanıyor gibisiniz. ilk modemim 12.5.1 sürümü içindi, şu an kullandığınız miui versiyonu kaç acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 versiyonlarının hepsine uygun hocam mi13 modemi. 13.0.14 te de denedim problem yok.

hocam 13.0.8 sürümü için hazırlamıştım, 5 ile farkı var mıdır bilmiyorum ama bu da olmazsa ona özel de hazırlayabilirim.

nv data hatası aldığınız yerde belki format da vardır hatırlamıyorum o ekranı ama güncellemede imei gitmiyor hocam
Teşekkürler ellerinize sağlık . Akşam deneyip buraya da yazacağım sonucu . Tekrar emekleriniz için teşekkürler

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hallettim

Son düzenleme:

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Bu dosyayı da denedim ve maalesef hem mor çekim hemde bir kaç çekimden sonra kameranın tamamen donması problemi devam ediyor.. 64 megapikselli model için

Hocam her iki modemde de aynı yöntemi kullandım, hala uyumsuz modemi kullanıyor gibisiniz. ilk modemim 12.5.1 sürümü içindi, şu an kullandığınız miui versiyonu kaç acaba?

13 versiyonlarının hepsine uygun hocam mi13 modemi. 13.0.14 te de denedim problem yok.

hocam 13.0.8 sürümü için hazırlamıştım, 5 ile farkı var mıdır bilmiyorum ama bu da olmazsa ona özel de hazırlayabilirim.

nv data hatası aldığınız yerde belki format da vardır hatırlamıyorum o ekranı ama güncellemede imei gitmiyor hocam
Bu arada hocam india modelin 13.0.8 yok ama Globali mi kastettiniz.
Sweetin için en son 13.0.7 sürümü mevcut gözüküyor

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
hocam cihazını sweetin, romunuz sweetin ise size zahmet o roma ait orijinal nonhlos.bin dosyasını sıkıştırıp upload eder misiniz ben onun üzerinde çalışıp düzenleyip tekrar göndereyim size.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
hocam cihazını sweetin, romunuz sweetin ise size zahmet o roma ait orijinal nonhlos.bin dosyasını sıkıştırıp upload eder misiniz ben onun üzerinde çalışıp düzenleyip tekrar göndereyim size.
Cihaz sweetin romda sweetin için olan rom

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Endonezya 13.0.7 sürüm için modem dosyası varmı acaba

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2

lasoft

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özcan
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
selamlar, global 13.0.14.0 SKFMIXM sürümdeyim. imei repair yolu ilk bulunduğunda (1-2 sene önceydi sanırım) uygulandı, sensor ve kamera hatasının yanında donma sorunum sürekli vardı. gece şarjda bıraktığımda bile dondu telefon. böyle olunca kilitleniyor, açık olsa da tepki vermiyor ama aranınca çalıyor görünüyor. geliştirici seçeneklerinden bir kaç yeri değiştirmeme rağmen donma problemini aşamadım. can üstadın modemini bile denedim hem kamera, hem sensör düzelmenin aksine telefonun donma sıklığı arttı. eski modemi geri yüklemek zorunda kaldım. sebebini bilmiyorum, herkes işe yaradı yazmış bende ters tepti ve inanın artık bıktım bu durumdan. param olmadığı için yenisini de alamıyorum. çözüm önerilerine açığım ancak ben bu telefonu orjinal yazılımına ve imei lerine döndürebilir miyim acaba merak ediyorum. sıfırlayıp başka bir yol bulmak istiyorum çünkü...?

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
hocam ilk modem de benimdi zaten ama onu 12.5.1 yani ilk rom için hazırlamıştım. sonrasında çok modem oluşturdum. siz miui13 için hazırladığım modemi kullanın tüm sorununuzu çözecektir. ben bir tane modem hazırlamadım, siz yanlışı indirmiş olabilrisiniz belki. 13.0.14te gözle görünen bir sorun olmasa da, şarj süremi ciddi anlamda azalttı, fırsat bulabilirsem şarj sorunu için de 13.0.14 için bir modem daha hazırlayacam.
siz bunu deneyin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
selamlar, global 13.0.14.0 SKFMIXM sürümdeyim. imei repair yolu ilk bulunduğunda (1-2 sene önceydi sanırım) uygulandı, sensor ve kamera hatasının yanında donma sorunum sürekli vardı. gece şarjda bıraktığımda bile dondu telefon. böyle olunca kilitleniyor, açık olsa da tepki vermiyor ama aranınca çalıyor görünüyor. geliştirici seçeneklerinden bir kaç yeri değiştirmeme rağmen donma problemini aşamadım. can üstadın modemini bile denedim hem kamera, hem sensör düzelmenin aksine telefonun donma sıklığı arttı. eski modemi geri yüklemek zorunda kaldım. sebebini bilmiyorum, herkes işe yaradı yazmış bende ters tepti ve inanın artık bıktım bu durumdan. param olmadığı için yenisini de alamıyorum. çözüm önerilerine açığım ancak ben bu telefonu orjinal yazılımına ve imei lerine döndürebilir miyim acaba merak ediyorum. sıfırlayıp başka bir yol bulmak istiyorum çünkü...?
Elinizde twrpden alınmış yedek varsa ilk günkü haline dönebilirsiniz..
Yoksa mümkün değil. Yurtdışı cihazlarda ilk yapılması gereken bl açmak, twrp yükleyip orjinal efs, modem,persist yedeğini mutlaka alıp pcde saklamak .

Üst Alt