Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

loftus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
redmi note 10p
Konular
2
Bugün kü modem le tüm sorunlarım bitti şükürler olsun İnşallah
hocam sizce artık alınırmı yurtdışı şekilde. Sorun çıkarmı.Note 11 serisini beğenmedim ondan bu seride eskidimi sizce alınır mı daha

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
hocam sizce artık alınırmı yurtdışı şekilde. Sorun çıkarmı.Note 11 serisini beğenmedim ondan bu seride eskidimi sizce alınır mı daha
Kardeşim kusura bakma yeni gördüm bana kalırsa aynı paraya not 11pro al yazılımı daha kolay MTK işlemci gello 96 kullanmışlar hem çift hat yazılabilir hemde oyun cihazı dün aldım yiğenim 67walt şarj cihazı ile birlikte 5000₺ ye kamerası falan aynı 8gb ram 256 GB depolama gayet Uygun günümüz kurlardan dolayı

Indra881

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baha
Cihazım
Lenovo k6
Konular
0
G96 oyun cihazı falan değil bu arada, 732G'nin GPU'su daha güçlü. G96, oyun kısmında G95'den bile kötü.
Note 10 Pro varken note 11 pro almayın.

bigbossx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Rd not 11
Konular
0
1 hafta önce 8/128 global olan modelini aldım günlük maks 7 saat şarj süresi alıyorum ve oyun vs oynamıyorum telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor imei attıracagim rom olarak öneri var mı telefoncuya söyleyeyim

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
1 hafta önce 8/128 global olan modelini aldım günlük maks 7 saat şarj süresi alıyorum ve oyun vs oynamıyorum telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor imei attıracagim rom olarak öneri var mı telefoncuya söyleyeyim
Hala aynı mı ?

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
global kararlı 13.0.16 room kullanıyorum, 8/256 olan model bendeki ekran süresi berbat ötesi... şöyle örnek vereyim; önceki telefonum GM9 pro idi telefondaki işlemci SD660 ama bu telefondan daha iyi ekran süresi alabiliyorum: muhtemelen 14.01 ile bu batarya yönetimine el attılar daha global e gelmedi beklemedyim 4 saat ekran süresi alıyorum, bazen de alamıyorum

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bu telefonu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz?

yusufsaracen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
R. NOTE 10 PRO
Konular
1
ilk aldıgımda global 13.0.16 sürümü vardı şarj su gibi akıyordu
imei düzeltme yaptıktan sonra sürümü Endonezya 12.5.5 geçiş yaptım şarj konusunda beni üzmedi (7.30-18.00 kalan şarj %72)
standart yaşlı dayılar gibi telefonu pek kurcalayan biri değilim sabah 7.30 da şarjdan çekerim akşama kadar whatsapp kullanıp ve günde 10 12 tane görüşme yapan biriyim arada instagram video izlerim
29 30 saat arası süre rahat veriyor bazen sehir dışındayken 2 gün şarja takmıyorum

niye Endonezya 12.5.5 diye soracak olanlaraca CAN YILMAZ'ın özel endonezya romu için hazırladığı modem dosyasından dolayı birebir uyumlu kamera sensör hatası vs yok

Son düzenleme:
Üst Alt