Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Miui 13 globalden Miui 13 endonezya roma bl kilidi açılmadan ve verilerim silinmeden sorunsuz geçiş oldu teşekkür ederim hocam paylaşımın için. cihaz redmi note 10 pro global 8/128
Kasma, donma, lag vs sorun var mı? Pil performansı nasıl? :)

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
13.0.8.0 sürüm güncellemesi geldi global cihaza

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Selamün aleyküm arkadaşlar bir aydır redmi not10pro 8/128 imei yazilimli yurtdışı cihaz cihaz olarak 10 numara Bir cihaz ama maalesef miui 13 sürümüyle beraber sensör ve camera sorunları olmaya başladı maalesef şu Ana kadar bir çözümde bulunamadı en iyi sürüm 12.5.9 stabil sürüm sorunlar çözulunceye kadar bu sürümde kalmak en akıllıca diye düşünüyorum miu 13un tüm sürümlerini denemiş birisi olarak yazıyorum inşallah yakın zamandan Forum yetkililerimiz bir çözüm yolu paylaşırlar umarım herkese hayırlı günler dilerim

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Selamün aleyküm arkadaşlar bir aydır redmi not10pro 8/128 imei yazilimli yurtdışı cihaz cihaz olarak 10 numara Bir cihaz ama maalesef miui 13 sürümüyle beraber sensör ve camera sorunları olmaya başladı maalesef şu Ana kadar bir çözümde bulunamadı en iyi sürüm 12.5.9 stabil sürüm sorunlar çözulunceye kadar bu sürümde kalmak en akıllıca diye düşünüyorum miu 13un tüm sürümlerini denemiş birisi olarak yazıyorum inşallah yakın zamandan Forum yetkililerimiz bir çözüm yolu paylaşırlar umarım herkese hayırlı günler dilerim
Bugün kü modem le tüm sorunlarım bitti şükürler olsun İnşallah

fatihdemirbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
0
Merhaba, 6/128 modelini aldım, fakat imei atılmadı.Böyle giderse Ağustos 2023 kadar atmayı düşünmüyorum. MIUI 13 güncellersem kamera ve sensör sorunlarıyla karşılaşırmıyım?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Merhaba, 6/128 modelini aldım, fakat imei atılmadı.Böyle giderse Ağustos 2023 kadar atmayı düşünmüyorum. MIUI 13 güncellersem kamera ve sensör sorunlarıyla karşılaşırmıyım?
Hocam ben de haziranda aldım cihazı. Plaka atmadan ben de 2023 Ağustos'a kadar kullanacağım. MIUI 13 adam akıllı oturana kadar, modem dosyaları da MIUI sürümlerine göre oturana kadar -ki seyranli hocamız yine yardım edecektir bize modem konusunda. Sürümler arası rahat rahat geçiş yapabilmek, güncellemeleri yükleyebilmek istiyorum. En azından Ağustos 2023'e kadar. Siz de öyle yapın.

fatihdemirbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
0
Hocam ben de haziranda aldım cihazı. Plaka atmadan ben de 2023 Ağustos'a kadar kullanacağım. MIUI 13 adam akıllı oturana kadar, modem dosyaları da MIUI sürümlerine göre oturana kadar -ki seyranli hocamız yine yardım edecektir bize modem konusunda. Sürümler arası rahat rahat geçiş yapabilmek, güncellemeleri yükleyebilmek istiyorum. En azından Ağustos 2023'e kadar. Siz de öyle yapın.
Bende öyle düşünüyorum, plakasız gittiği yere kadar kullanmak istiyorum.

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Bende öyle düşünüyorum, plakasız gittiği yere kadar kullanmak istiyorum.
O dediğiniz tarihe kadar belkide içine modem dosyası gömülü bir sürüm çıkarda ayrı ayrı dosya kurmaktan kurtuluruz inşallah

Üst Alt