Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Merhaba eu beta romu kurduk gayet başarılı globalde olmayan birden fazla özellikler var açıkçası globalde sürünüyormuşuz :) yardimlariniz için teşekkür ederim yükleyecek arkadaşlara tavsiyem ilk konudaki kırmızı twrp ile degilde daha sonradan arkadaşın paylaştığı mavi twrp ile romu yuklemelisiniz merak ettiğim tek sey global romda kilit ekranında parmak izi ile ortam ekranını sürekli açık tutabiliyorken eu beta romda açik kal dedigim halde tamamen simsiyah ekrana gitmesi kapanması bu bir sorun degil ama kurcalayan oldumu acaba? Tesekkurler simdiden

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Merhaba eu beta romu kurduk gayet başarılı globalde olmayan birden fazla özellikler var açıkçası globalde sürünüyormuşuz :) yardimlariniz için teşekkür ederim yükleyecek arkadaşlara tavsiyem ilk konudaki kırmızı twrp ile degilde daha sonradan arkadaşın paylaştığı mavi twrp ile romu yuklemelisiniz merak ettiğim tek sey global romda kilit ekranında parmak izi ile ortam ekranını sürekli açık tutabiliyorken eu beta romda açik kal dedigim halde tamamen simsiyah ekrana gitmesi kapanması bu bir sorun degil ama kurcalayan oldumu acaba? Tesekkurler simdiden
AOD karanlik ortamda bir sure kalinca kapatiyor hic ellemeden isigin oldugu bir ortama gidince kendiliginden yine aciliyor

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Peki aynı şey parmak izi içinde geçerlimi

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
En iyi sürüm hangisi eunun?

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Beta olan gerçekten beğenimi aldı

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
teşekkürler

bu twrp OTG yi neden görmez ?

Cavit Yıldırım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cavit
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
cihaz redmi k20 oldu 9t beta romları cıkar mı. bi farkı yok biliyorum ama 9t olarak kalmasını istiyorum.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
cihaz redmi k20 oldu 9t beta romları cıkar mı. bi farkı yok biliyorum ama 9t olarak kalmasını istiyorum.
Global cihazlar için beta rom geliştirmesi Temmuz ayı itibariyle tüm cihazlar için tamamen durduruldu.Sizinde belirttiğiniz gibi hiç bir fark yok.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Global cihazlar için beta rom geliştirmesi Temmuz ayı itibariyle tüm cihazlar için tamamen durduruldu.Sizinde belirttiğiniz gibi hiç bir fark yok.
Xiaomi kadar iki yüzlü bir firma daha görmedim. Önceliği her zaman için çin ve her iyi, güzel şey önce çine geliyor daha sonra globale geliyor diyecem ama çoğu zaman gelmiyor bile. Globalde ki bir yazılım sorunu aylarca bekler düzeltilmez ama çin sürümünde bırak betayı stabil bile çok daha hızlı güncelleme alır ve sorunlar çözülür.

Örneğin Redmi note 7 global stabile bakın hala daha whatsapp, instagram ve diğer bildirimler üst barda gözükmezken çin stabil de bu sorun düzeltileli aylar oluyor çok mu zor çin de düzelttiğin sorunu globalde de düzeltmek..

Çıkardığı F/P ürünler hatrına kullanıyordum artık onu da geçtim onlar için bile kullanmıyorum tek kullanma sebebim yurtdışından getirtip imei atılabiliyor olması o da bir gün kalkarsa zaten o gün xiaomi telefon kullanmayı bıraktığım gün olur.

realjackal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömür
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
9.8.15 sürümü bende arada sorun çıkartıyor.
kulaklık girişini kapatmayın gibi bir uyarı verip parlaklığı iyice kısıyor.
sizde durum nedir?
yada ne yüklememi önerirsiniz?
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt