ayarlar kilit ekranı cep modunu kapatın9.8.15 sürümü bende arada sorun çıkartıyor.
kulaklık girişini kapatmayın gibi bir uyarı verip parlaklığı iyice kısıyor.
sizde durum nedir?
yada ne yüklememi önerirsiniz?
teşekkürler.
9.8.15 sürümü bende arada sorun çıkartıyor.
kulaklık girişini kapatmayın gibi bir uyarı verip parlaklığı iyice kısıyor.
sizde durum nedir?
yada ne yüklememi önerirsiniz?
teşekkürler.
evet o duruma bende çözüm bulamamistim9.8.15 sürümünü dün yükledim de, birşey sormak istiyorum. pil tüketimine baktığımda "surfaceflinge" diye birşey ciddi şarj tüketiyor %8. bu nedir ne işe yarar, bulamadım da bir yerde. Sizde durum nedir. Ne yapmam lazım.
9.8.15 sürümünü dün yükledim de, birşey sormak istiyorum. pil tüketimine baktığımda "surfaceflinge" diye birşey ciddi şarj tüketiyor %8. bu nedir ne işe yarar, bulamadım da bir yerde. Sizde durum nedir. Ne yapmam lazım.
hepsi ayni dostum hepsini denedim. global kullanmaya karar verdim. parlaklık sorunu çok problem. dışarda iken telefonu actigimda ekrani göremiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet o duruma bende çözüm bulamamistim
bilmiyorum ama zannetmem, çünkü aod kullanmıyorum hocam. ciddi şarj tüketimi varMuhtemelen AOD olabilir mi?
Teşekkür ederim dostum
ben sırf bu yüzden değiştirdim bu rom kullanılmaz bu halde sarj tüketimini yarı yarıya azaltıyor berbat ötesidiğer uygulamalar kısmı %37 gibi şarj tüketiyor içeriğini nasıl görebiliriz
Hangi roma geçtiniz hocamben sırf bu yüzden değiştirdim bu rom kullanılmaz bu halde sarj tüketimini yarı yarıya azaltıyor berbat ötesi