- Adım
- Ahmet Galip
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 9
Arkadaşlar rom twrp falan bu işlerden iyi anlayan birisi mesaj atabilir mi zahmet olmazsa
ekran kilitliyken parmak izinin gözükmeme sorununu çözebildiniz mı hocam. ben geçici olarak ortam ekranını açtım parmak izi kilitliyken çalışması içinMerhaba eu beta romu kurduk gayet başarılı globalde olmayan birden fazla özellikler var açıkçası globalde sürünüyormuşuzyardimlariniz için teşekkür ederim yükleyecek arkadaşlara tavsiyem ilk konudaki kırmızı twrp ile degilde daha sonradan arkadaşın paylaştığı mavi twrp ile romu yuklemelisiniz merak ettiğim tek sey global romda kilit ekranında parmak izi ile ortam ekranını sürekli açık tutabiliyorken eu beta romda açik kal dedigim halde tamamen simsiyah ekrana gitmesi kapanması bu bir sorun degil ama kurcalayan oldumu acaba? Tesekkurler simdiden
Denediğim romlardan 10.3.12 yi beğenip kurmuştum. Genellikle şarj açısından. Denediniz mi romu. Acaba şarj konusunda .12 ye göre üzer mi mutlu mu eder.EU Rom Mi 9T/K20 10.3.15 stabil Rom yayınlandı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim cihazım 9T o yüzden birşey söyleyemem. Format data ya gerek yok. dalvik cache yapıp kurabilirsinizDenediğim romlardan 10.3.12 yi beğenip kurmuştum. Genellikle şarj açısından. Denediniz mi romu. Acaba şarj konusunda .12 ye göre üzer mi mutlu mu eder.
Son olarak twrp den dalvik/cache yapıp flashlasam ayarlarım düzenim resim müzik vs silinmez herhalde. Acaba bu şekilde mi yapsam yoksa format data yapıp mı flashlasam daha sağlıklı. Bilgilendirirseniz sevinirim
Benim de 9T, anladım teşekkürler. Akşam deneyeyim birBenim cihazım 9T o yüzden birşey söyleyemem. Format data ya gerek yok. dalvik cache yapıp kurabilirsiniz
Pardon ben bi an 9T Pro konusunda sandım kendimi.Benim de 9T, anladım teşekkürler. Akşam deneyeyim bir
Deneyimlerinizi paylaşırsanız burda memnun oluruz.Benim de 9T, anladım teşekkürler. Akşam deneyeyim bir