Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Ayrıca EU romu yüklüyorum yeniden başlat deyince işletim sistemi yüklü değil yeniden başlatmak istediğinize emin misiniz? diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak nasıl yüklüyoruz hocam? tek tuş yükleme aracı üzerinden mi?

tek tuş yüklemenin içindeki twrp yi silin benim vermiş olduğumun ismini twrp olarak değiştirin dosyanın içine atın ve yükleyin. aslında img olarak twrp dende yükleyebilirsiniz ama kafanız karışmasın tek tuş yükleme gayet güzel. daha sonra wipe ları yapıp romu yükleyin ve reboot edin açılır.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
tek tuş yüklemenin içindeki twrp yi silin benim vermiş olduğumun ismini twrp olarak değiştirin dosyanın içine atın ve yükleyin. aslında img olarak twrp dende yükleyebilirsiniz ama kafanız karışmasın tek tuş yükleme gayet güzel. daha sonra wipe ları yapıp romu yükleyin ve reboot edin açılır.
Cihaz şuan TWRP ekranında. Verdiğiniz twrp imajını dahili belleğe atıp yükle kısmından rom yükler gibi direk yüklüyor muyuz? eğer öyleyse daha kolay olur benim için.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Cihaz şuan TWRP ekranında. Verdiğiniz twrp imajını dahili belleğe atıp yükle kısmından rom yükler gibi direk yüklüyor muyuz? eğer öyleyse daha kolay olur benim için.

aynen ama img olarak yükleme seçeneği olacak önce ona basmanız lazım yanlış hatırlamıyorsum install img yazıyordu.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
aynen ama img olarak yükleme seçeneği olacak önce ona basmanız lazım yanlış hatırlamıyorsum install img yazıyordu.
Evet imaj yükleyi seçince attığınız TWRP göründü onu seçtim yüklemek için fakat imajı flashlamak için bölüm seçin var ordan bir şey seçicez mi? yoksa direk flaslamak için yana mı kaydırayım?

Fatihs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi 6 PRO
Konular
4
Benim sormak istediğim birşey var.
Global rom yüklü bootloader açık malum kayıtlı cihazım var.
EU rom da güncelleme ve sıfırlama durumunda imei silinmediği söyleniyor.
Global den EU room a geçmek için root olması gerekiyor mu? TWRP var haliyle telefonda.

Global rom a güncelleme yapıldığında TWRP nin silindiğini, tekrar yükleyip TWRP üzerinden reset atılması gerektiğini söyledi aldığım kişi.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Evet imaj yükleyi seçince attığınız TWRP göründü onu seçtim yüklemek için fakat imajı flashlamak için bölüm seçin var ordan bir şey seçicez mi? yoksa direk flaslamak için yana mı kaydırayım?

img yi gördüyseniz. direk flaşlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sormak istediğim birşey var.
Global rom yüklü bootloader açık malum kayıtlı cihazım var.
EU rom da güncelleme ve sıfırlama durumunda imei silinmediği söyleniyor.
Global den EU room a geçmek için root olması gerekiyor mu? TWRP var haliyle telefonda.

Global rom a güncelleme yapıldığında TWRP nin silindiğini, tekrar yükleyip TWRP üzerinden reset atılması gerektiğini söyledi aldığım kişi.

root şart değil twrp den girip vipe ları yapıp eu rom yükleyebilirsiniz. ama twrp lerde biraz sıkıntı olduğu söyleniyor yukarda vermiş olduğum linkteki twrp şu an en sorunsuz olanı son sürüm eu romu sıkıntısız yükledi ve bende global romdan euya geçiş yaptım.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Şuan sorunsuz EU betayı yükledim fakat açılışta Redmi by Xiaomi yazıyor? bunun sebebi nedir? Mi cihaz da açılışta Redmi yazması pek normal değil gibi.

Ayrıca ayarlardan cihazıma girdiğim zaman Redmi K20 olarak gözüküyor. EU romda Mi 9T böyle mi oluyor acaba?

Son düzenleme:

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Şuan sorunsuz EU betayı yükledim fakat açılışta Redmi by Xiaomi yazıyor? bunun sebebi nedir? Mi cihaz da açılışta Redmi yazması pek normal değil gibi.

sorun yok bu cihazın çin versiyonunun adı redmi k20 olduğu için öyle yazıyor. yazıya veya isimlere takılmayın cihaz aynı cihaz değişen hiç bir şey yok ayrıca bu rom global romdan çok çok iyi. Güle güle kullanın. Teşekküre de gerek yok haha--

Son düzenleme:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
sorun yok bu cihazın çin versiyonunun adı redmi k20 olduğu için öyle yazıyor. yazıya veya isimlere takılmayın cihaz aynı cihaz değişen hiç bir şey yok ayrıca bu rom global romdan çok çok iyi. Güle güle kullanın. Teşekküre de gerek yok haha--
Yardımlarınız için sağolun hocam. Son bir soru daha sorayım üst barda ki saat, wifi, şebeke, pil göstergeleri siyah gözüküyor. Siyah bir duvar kağıdı ile hiç gözükmüyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba? Redmi note 7 de EU rom kullanırken böyle değildi.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Yardımlarınız için sağolun hocam. Son bir soru daha sorayım üst barda ki saat, wifi, şebeke, pil göstergeleri siyah gözüküyor. Siyah bir duvar kağıdı ile hiç gözükmüyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba? Redmi note 7 de EU rom kullanırken böyle değildi.

temayı değiştirmeyi deneyin bende durum normal beyaz görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt