Redmi 3 Güncelleme sorunu.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Cihazın usb hata ayıklama kapalı anladığım kadarıyla izin istiyor bu yöntem de yattı. Peki mi logosunda adb reboot recovery komutunu verebiliyor musunuz.

Aynı hatayı veriyor.

Ek: USB hata ayıklama modunu açmamıştım daha önce. kapalıdır kuvvetle muhtemel.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aynı hatayı veriyor.

Ek: USB hata ayıklama modunu açmamıştım daha önce. kapalıdır kuvvetle muhtemel.
Usb hata ayıklama kapalı olduğundan adb şansımızda gitti hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor cihazı edl moda almamız lazım ama nasıl. Tekrar fastboot moddan fastboot oem edl komutunu deneyin hocam o sondaki L ı değil ona dikkat.

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
Ne demek yanlış yönlendirme, farkında isen fastboot demiyorum download modu ile yükle diyorum. Boot loader kilitli olduğu için fastboot yuklenmez. Ben bu yöntemle 4 tane redmi 3 e bu yazılımı yükledim. Hiç te sıkıntı olmadı canavar gibi.

Miui alternatif değil seçimdir..

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
Müşavir hocam ben yardımcı olmaya çalışıyorum, ister yapın isterseniz yapmayın. Bu sizin taktiriniz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ne demek yanlış yönlendirme, farkında isen fastboot demiyorum download modu ile yükle diyorum. Boot loader kilitli olduğu için fastboot yuklenmez. Ben bu yöntemle 4 tane redmi 3 e bu yazılımı yükledim. Hiç te sıkıntı olmadı canavar gibi.

Hocam farkınd iseniz mi flash la yükle dediniz değil mi? Xioami.eu romları mi flash ile yüklenmez diyorum bende recovery den yüklenir. Download mod da edl moddur ve edl moda da girmiyor cihaz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
trojan89 ama eğer bilmediğim bir yöntem var ise bilgilendirin öğrenelim hocam. Gerginlik ortamı oluşmasın bilgi paylaştıkça çoğalır ben bildiğim kadarıyla xiaomi.eu sadece custom recovery den yüklenecek romlar yapar. Aydınlatırsanız sevinirim yeni bir şey öğrenmiş olurum.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
trojan89 download moda geçmiyorki tlf? Nasıl olacak?

trojan89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
O attığım xiaomi.eu romu download modda yüklenecek şekilde hazırlanmış bir rom. Kendim bizzat defalarca yükledim. O yazılım yüklü telefonuda kendimiz bizzat kullanıyoruz. Gerginlik ortamı değil yapamaya çalıştığım. Mi flash ile fastboot yüklemez bu doğru çünkü kilitli cihaz. Ama download ile 9008 portu üzerinden yükleme yapılıyor. Kilit kırma işlemi gerektirmez. Müşavir hocam o Çince menüden download moduna girdiğiniz de ekran kapanacak pc ye bağlantı yaptığınız zaman qalcom 9008 portu gelmiyor mu?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
O attığım xiaomi.eu romu download modda yüklenecek şekilde hazırlanmış bir rom. Kendim bizzat defalarca yükledim. O yazılım yüklü telefonuda kendimiz bizzat kullanıyoruz. Gerginlik ortamı değil yapamaya çalıştığım. Mi flash ile fastboot yüklemez bu doğru çünkü kilitli cihaz. Ama download ile 9008 portu üzerinden yükleme yapılıyor. Kilit kırma işlemi gerektirmez. Müşavir hocam o Çince menüden download moduna girdiğiniz de ekran kapanacak pc ye bağlantı yaptığınız zaman qalcom 9008 portu gelmiyor mu?

Size itafen gerginlik ortamı oluşturuyorsunuz demedim hocam ben de sert çıkmış olabilirim. Buyrun size bırakıyorum konuyu ve rica etsem o konuyu paylaşabilir misinz bir inceleyeyim bilgi sahibi oluyum bu konuda.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi.eu artık Mi Flash ile yüklenen romlar da çıkarıyor. Şu anda sadece Mi5 için gördüm. Aklınızda bulunsun. Birazdan örnek vereceğim.

Mesela burada en üstteki Mi Flash ile başlayan dosya böyle bir dosya.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt