Redmi 3 Güncelleme sorunu.

muratdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 3s
Konular
1
Herkeze merhaba,

Redmi 3 ile aranıza katıldım.

aldım kişi bir şey yüklememiş, MÜŞAVİR arkadaşın ilk kullandığı rom sanırım mevcut. 7.1.1.0(LHPCNCK) sürüm yüklü, ama en dot miui dot com adresinden kontrol ettiğimde 7.3.2.0 sürümü mevcut onu yüklemek için talimati işlemleri takip ettiğimde aynı arkadaşın söylediği hata ile karşılaşıyorum.

bu sürümü yüklemem için illa unlock işlemi gerçekleştirmek için talep mi yapmam gerekiyor yoksa o işlem yapmadan da yapabilir miyim ? Dev moda ihtiyaçım yok sadece stabil rom kullanmak istiyorum ve güncelleme geldiğinde telefon üzerinden otomatik kurmak istiyorum.

Bu konuda yardımlarınızı bekiyorum. tekrar bir konu açmak istemedim.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
muratdur

Bildiğim kadarıyla en.miui sitesindeki romları yüklemek için bl kilidi açmaya gerek yok ama onlarda da tr dil yok.

muratdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 3s
Konular
1
muratdur

Bildiğim kadarıyla en.miui sitesindeki romları yüklemek için bl kilidi açmaya gerek yok ama onlarda da tr dil yok.

Cevabınız için teşekkür ederim, türkçe dil paketli olan rom yüklemek için illa unlock işlemi yapmak gerekiyor o zaman.

geliştirici rom ile fazla işim olmayacak stabil yükleyip güncelleme geldikçe de otomatik telefondan yüklemeyi düşündüm.

Şimdi ki üstünde bulunan sürümde türkçe çeviriler tam değil eksiklikler var ondan dolayı kararlı tam türkçe sürüme geçmek istemiştim.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Cevabınız için teşekkür ederim, türkçe dil paketli olan rom yüklemek için illa unlock işlemi yapmak gerekiyor o zaman.

Maalesef öyle. En azından şimdilik, belki ileride global tr destekli rom çıkar.

muratdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 3s
Konular
1
7
Maalesef öyle. En azından şimdilik, belki ileride global tr destekli rom çıkar.

Güncel türkçe rom çıkana kadar devam bu rom a eşime aldım. Telefona da yazılıma da çok güzel beğendim. Bakalım ileride de kendime alacağım. Mi5 düşünüyorum hayırlısı...

kizilirmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi
Cihazım
Galaxy S6 E
Meslek
Programcı
Konular
22
Az önce tekrar recovery modda yüklemeye çalıştım. Ses açma+güç tuşuna aynı anda bastığımda direk recovery ekranı gelmiyor, Çince bir sürü yazının olduğu turuncu kutucuklar ve mavi bir tek uzun kutucuğun olduğu bir ekran geliyor. Kutucukların bazılarında birkaç latin harfide olduğundan recovery yazan kutucuğa tıkladığımda mi telefon filigranı çıkıp, usb kablo bağlantısı animasyonu çıkıyor. usb kabloyu bağladım, ekranda da bağlantıyı yaptı animasyonda ama öylece kalıyor. Anlamadım ne iştir.|(

Bende aynen senin bu dediğin gibi yaptım sorun çözüldü.

Üst Alt