Redmi 3 Güncelleme sorunu.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
rom'un klasördeki görüntüsü şöyle üstadım;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tabi konu alıp başını gitmiş ama 3.mesajda bana cevap olarak verdiğiniz resimlerdeki rom Fastboot romu değil, Recovery romu. Yani konuyu açmanıza sebep olan ana sorunuzun cevabı yanlış rom yüklüyor olmanızdı.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun, herkese teşekkür ediyorum.

RepairM@n Nickli arkadaşımız sağolsun dün akşam uzaktan bağlanarak (epeyde uğraştı) sorunun ilk aşamasını çözdü, telefona rom yükledi ve şu anda çalışıyor. Bugünde İnşallah bootloader kilidini açmayı yapacağız.

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
bu yazılımı indirip c içerisine klasörü içinde çıkarın hocam, akabinde download modunda Mi flash ile yükleyin. Cihazınız açılacaktır. Hem %99 türkçe bit rom memnun kalacaksınız.

Miui alternatif değil seçimdir..
Arkadaşın dediği gibi yaptım rom sorunsuz bir şekilde yükendi şuan %99 Türkçe olarak kullanıyorum :)

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Son durum;

Arkadaşlar daha önce de bahsettiğim gibi RepairM@n nickli arkadaşımız C.tesi tekrar bağlanarak, hem bootloader kilidini açtı, hem haftalık 6.4.21 sürümünü yükledi ve şu anda telefon tıkır tıkır çalışıyor. Allah razı olsun kendisinden, işinin ehli bir arkadaş.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
bendede aynı sorun var nasıl halloldu MÜŞAVİR RepairM@n

Konuya zaten RepairM@n 'i çağırmışsınız, yardımcı olacaktır mutlaka.

Bana uzak bağlantı ile yardımcı oldu. İşlemlerden anladığım kadarıyla (benim telefon hiç açılmıyor Mİ ekranında kalıyordu) önce ses+ ses- güç tuşlarına basarak telefonu download moda aldık, sonra miflash (64bit sürüm) ile bu linkteki romu yükledik. Sonra telefon açılınca bootloader kilidini açtık (ki zaten mesaj gelmişti) bootloader kilidi açılıncada 6.4.21 (ido olan) dev. rom u yükledik. dev romu telefonun recovery modu ile yükledik. Peşine de yine recovery menüden süper su yükledik. Böylece romla yüklenen gereksiz tüm uygulamaları kaldırabildim.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. (Ben sadece bu süreci gözlemledim, işlemleri RepairM@n halletti.)

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Konuya zaten RepairM@n 'i çağırmışsınız, yardımcı olacaktır mutlaka.

Bana uzak bağlantı ile yardımcı oldu. İşlemlerden anladığım kadarıyla (benim telefon hiç açılmıyor Mİ ekranında kalıyordu) önce ses+ ses- güç tuşlarına basarak telefonu download moda aldık, sonra miflash (64bit sürüm) ile bu linkteki romu yükledik. Sonra telefon açılınca bootloader kilidini açtık (ki zaten mesaj gelmişti) bootloader kilidi açılıncada 6.4.21 (ido olan) dev. rom u yükledik. dev romu telefonun recovery modu ile yükledik. Peşine de yine recovery menüden süper su yükledik. Böylece romla yüklenen gereksiz tüm uygulamaları kaldırabildim.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. (Ben sadece bu süreci gözlemledim, işlemleri RepairM@n halletti.)
Kilidi o rom ile kaldırmadık. China developer ile kaldırdık :)

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular