Normal cit test ayarlarindan acilmiyorsa bu dedigim sistemle aciliyor ancak bir detay koymadim imel repair olmamis olmasi lazim olsa bile ben denemedimTeşekkürler hocam her telefonda modem dosyası açılmıyor galiba. Redmi note 7 için bulamadım.
Activty manager yöntemi her cihazda çalışmıyor mi8 gibi formda farklı birkaç yöntem daha var onları araştırabilirsiniz. Konudaki yöntem cihazınız için çalışmıyor ise ADB driver qualcomm driver veya CMD son satırda girilen diag komutu çalışmıyor olabilir (lineage paylaştığı açık kaynak kodlarına göre cihazınız konuda verilen komutu kullanıyor diag modu için çalışacaktır)Teşekkürler hocam her telefonda modem dosyası açılmıyor galiba. Redmi note 7 için bulamadım.
Hocam geriye dönebiliyorsanız orijinal modem dosyalarinza dönüp konuda anlattığım yöntemi kullanın gm8 dosyaları uyumsuz olabilir sizin içinMi9se vodofone için gm8 dosyalarını denedim vowifi kararsız olarak geldi arada bir geliyor gidiyor. Mobil veri de görüntülü konuşurken kesilmeye başladı sürekli. Mi9 se için hangi dosyayı yapmalıyız
Buradaki yöntemi deneyinMi9se vodofone için gm8 dosyalarını denedim vowifi kararsız olarak geldi arada bir geliyor gidiyor. Mobil veri de görüntülü konuşurken kesilmeye başladı sürekli. Mi9 se için hangi dosyayı yapmalıyız
Merhaba benim cihazım mi8 ve imei repair edilmiş cihaz, VOLTE desteği edinmek istiyorum fakat imei desteği yok ben cihazdan VOLTE ve vowifi açtım şu an açık ama şebeke de değişiklik yok türk Telekom açmıyor bu seferde bir kaç yerde hattı VOLTE destekleyen başka tele tak volteyi etkinleştir sonra da kendi telefona tak bir kaç kod var onları yaz olur dediler şimdi bu işlem daha kolay geliyor ancak sizin bu yaptığınız ne işe yarayacak onu anlayamadım benim şimdi ne yapmam gerek aydınlatırsanız çok teşekkür ederim şimdiden.Öncelikle telefonunuz Rootlu, usb hata ayıklama açık, EFS yedeği almayı unutmayın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkten program ve sürücüyü indirip kurun.
ben işlemleri (bu versiyon ile yaptım çalışmayanlar için tüm versiyonlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) programı kurun.
komut satırında adb penceresi açıp sırası ile komutları girin
msm8953 kullanan cihazlarKod:adb devices adb shell su setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
diag kodu olarak bunu kullanacaktır.Kod:setprop sys.usb.config diag,serial_smd,rmnet_qti_bam,adb
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
komut satırı bu şekilde gözüküyorsa pdc programını YÖNETİCİ olarak çalıştırın.
aktive olarak gözüken operatörünüz üzerine sağ tıklayıp deaktive sub0 sub1 yapın
DT_Greece bulup setselectedconfig sub0 sub1 yapın pending yazılarını gördükten sonra aşağıda bulunan aktivate basın.
(Mi 9T Pro (Turkcell) için turkey-volte seçiniz)
(Stock rom redmi note 5 plus için Chungwa_Commercial seçiniz.)
Önce gözüken Turkey-Volte üzerine tıklayıp Remove yapın listede gözükmüyor ise işlem tamamlanmıştır.
İşlemleri Mi 8 eu 9.9.3 yüklü Vodafone hatlı cihazda yaptım. Turkcell için çok farklı olacağını sanmam.
MI5 de vowifi destekleyen profil bulmadığım için mi5 cihazlar da yöntem işe yaramıyor.
Not: Kendi operatör tanımınızı silmezseniz cihazı yeniden başlattığınız da eski haline dönüyor.