MarcoPasha
NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 27
Elinize sağlık hocam.TT den kurtulmuşsunuz geçmiş olsun TT de olduğumdan daha 4 ay vowifi benim için hayal.üstteki mesajı attığım zaman hattım türk telekomdu, malumunuz vowifi türk telekomda yok. numaramı vodafona taşıdım ve uğraşlarım sonunda mi A1 de hem volte hemde vowifi için uygun ayarları buldum. Aynı cihazı kullanan arkadaş için rehber olması için ayarları paylaşayım. aşağıdaki iki komuttan birisini komut isteminde yazıyoruz ve cihaz wwan modem moduna geçiyor.
setprop sys.usb.config diag,serial_smd,rmnet_bam,adb setprop sys.usb.config diag,serial_smd,rmnet_qti_bam,adb
PDC yi açtığınızda yukardaki resimde Commercial-Smartfren profilini her iki slot için etkinleştiriyorsunuz. pending yazdığında profili seçip aşağıdaki active butonuna tıkladığınızda her iki slot içinde active olacaktır. eğer kablosuz çağrı aktif olmuyo vs durumlar olursa bi kaç kez cihazı kapatıp açın, uçak moduna alın sonrasında oluyo. muhtemelen profil dosyaları ülkemiz ve operatörümüz için olmadığından modem firmwareinde yeni kayıtlar açıyo yada güncelliyor sonrasında oluyor.
erişim noktası ims kurcaladım ama ilk hali nasıldı hatırlamıyorum. o nedenle onu da paylaşayım.
ad: ims apn:ims mcc:286 mnc:2 apn türü:ims apn protokolü: ipv4/ipv6 apn dolaşım protokolü: ipv4/ipv6 mvno türü: yok
şu an wifiyi açtığım gibi tüm görüşmeler vowifi ile yapılıyor. uçak modunda arama yapıyor ve çağrı alıyor.