- Adım
- U
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 17
işlemleri ilk mesajdaki şekilde yaptıktan sonra arama yapmaya çalıştığımda ''çağrı sona erdi '' hatası alıyorum ve arama yapmıyor normal arama dahi
çift hat var telefonda Vodafone ve Turkcell olarak
Volte ve Vowifi aktif ama arama normal şebekeden dahi yapmıyor
bu sorunla karşılaşan oldu mu ?
edit : uzun bir deneme sonucu sorunu çözdüm, mi room'da akıllı ağ modunda mobil veri etkin ya da çağrı sırasında ağ türü ayarlarından herhangi biri direk 4G olarak seçiliyse arama yapmaya hiçbir şekilde izin vemiyor bunu 2G/3G/4G olarak ya da farklı bir ayar belirtmek gerekiyor
Mi room veya Masik rom'da deniyeceklerin buna dikkat etmesi gerekiyor, hiç beklemedik bir yerden geldi sorun
mi 8 lite mi room 20.1.9 sürümünde DT_Greece olarak seçip her iki hattımda da ( Vodafone & Turkcell ) hem çift Volte hem de çift Vowifi olarak etkin oldu
memocaan değerli paylaşımın için teşekkürler
çift hat var telefonda Vodafone ve Turkcell olarak
Volte ve Vowifi aktif ama arama normal şebekeden dahi yapmıyor
bu sorunla karşılaşan oldu mu ?
edit : uzun bir deneme sonucu sorunu çözdüm, mi room'da akıllı ağ modunda mobil veri etkin ya da çağrı sırasında ağ türü ayarlarından herhangi biri direk 4G olarak seçiliyse arama yapmaya hiçbir şekilde izin vemiyor bunu 2G/3G/4G olarak ya da farklı bir ayar belirtmek gerekiyor
Mi room veya Masik rom'da deniyeceklerin buna dikkat etmesi gerekiyor, hiç beklemedik bir yerden geldi sorun
mi 8 lite mi room 20.1.9 sürümünde DT_Greece olarak seçip her iki hattımda da ( Vodafone & Turkcell ) hem çift Volte hem de çift Vowifi olarak etkin oldu
memocaan değerli paylaşımın için teşekkürler
Son düzenleme: