Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Hocam ilk sayfalarda mesajlarda Turkcell için elle yazma seçenekleri var apn ekle diye. Lakin Vodafone için yok.Yada ben göremedim.

Vodafone için elle Vodafone ims apn ayarları sizde var mı? Bu şekilde elle giriliyor bu ayarlar değil mi?
Yoksa bir dosya mı yükleniyor efs explorer la?
Vodadone turkcell farketmiyor.
Sim kart ayarlarında Erişim noktası adlarına girerek yeni apn ekleyeceksiniz ve ayarları şöyle olacak

Ad:ims
Apn:ims
Apn türü:ims

Alttaki daha fazlaya tıklayıp kaydet dedikten sonra eklediğiniz apn görünmez ama eklenmiştir. Şimdi görüntlü arama yapabilirsiniz. Ama vowifi aktif iken çalışmıyor volte de iken deneyin.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Normalde gelmesi lazım fakat yok ne yaptım ne ettim yok olmuyor hocam mmengi mi5 telefonuma taktım hattı pat diye geldi volte

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Eu beta son sürümü kullanıyorum hocam

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Hocam bilindik her yöntemi denedim güncel firmwareyi şimdi indirip kurdum sonuç yok. Bir yerde bir sıkıntı var ama hala çözebilmiş değilim.

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Sim kart ayarlarında Erişim noktası adlarına girerek yeni apn ekleyeceksiniz ve ayarları şöyle olacak

Alttaki daha fazlaya tıklayıp kaydet dedikten sonra eklediğiniz apn görünmez ama eklenmiştir. Şimdi görüntlü arama yapabilirsiniz. Ama vowifi aktif iken çalışmıyor volte de iken deneyin.

Çok teşekkür hocam. Ekleyince apn görünmeyince olmuyor zannediyormuşum. Tüm yardımlarınız ve emeğiniz için çok sağolun.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam bilindik her yöntemi denedim güncel firmwareyi şimdi indirip kurdum sonuç yok. Bir yerde bir sıkıntı var ama hala çözebilmiş değilim.
Arkadaşın mı mix 2 cihazı var ve volte kendiliğinden açık çok acaip imei atma vs olayı oldu mu cihaziniza?

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Mmengi hocam işlemlerden sonra vodafone hatlı mi8 pro telefonumdan, Turkcell hatlı Samsung note 8 telefonu görüntülü aradim.Bende benim kamera açılıyor ama Note 8 sesli arama şeklinde çalıyor. Görüntülü olmuyor. Note 8 den beni aradığında bu numara görüntülü aramayı desteklemiyor diyor.
Eksik bir ayar mi yaptım acaba?

Üst Alt