Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
mmengi hocam biliyorum o kodu ne yazık ki mix 2de çalışmıyor. Failed veriyor. Bense adb üzerinden soruyorum açıkçası diag,adbli gibi bir komut :)
İlk mesajda bununla işgili açıklama mevcut cihaz root lu olacak aşağıdaki komut ile açabilirsiniz.

adb devices
adb shell
su (bu komuttan sonra telefon ekranında beliren pencereden onay veriniz)
setprop sys.usb.config diag,adb

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
İlk mesajda bununla işgili açıklama mevcut cihaz root lu olacak aşağıdaki komut ile açabilirsiniz.

adb devices
adb shell
su (bu komuttan sonra telefon ekranında beliren pencereden onay veriniz)
setprop sys.usb.config diag,adb
Hocam ben anlatamadım derdimi sanırım. Bu komutu biliyorum daha önce de efs için yazdım ettim. Cevabınız için teşekkür ederim fakat PDC'ye ulaşmak istiyorum :) bunun için bir komut istiyorum. Xda araştırdım baktım pek bulamadım. Edl modda girilebiliyor mu PDC'ye onuda bilmiyorum. Riske etmek istemedim

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Hocam ben anlatamadım derdimi sanırım. Bu komutu biliyorum daha önce de efs için yazdım ettim. Cevabınız için teşekkür ederim fakat PDC'ye ulaşmak istiyorum :) bunun için bir komut istiyorum. Xda araştırdım baktım pek bulamadım. Edl modda girilebiliyor mu PDC'ye onuda bilmiyorum. Riske etmek istemedim
Hocam başta söylesene şunu drunk~~
Pdc nin yolu 717717 den geçiyor o da açılmadığından elden başka bir şey gelmiyor. Engellemeyi kernel den mi yaptılar yoksa dialer app den mi bilemiyorum. Ama şu var pdc pekte bir işe yaramıyor epey uğraştım pdc ile siz ne yapmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
türk telekom için vilte yapamıyor muyuz ?

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Mi mix 2 için volte kullanılamıyor onu halletmeye çalışıyorum bir türlü başaramadım efs vs hak getire :) chipset 835. Sinirlerim bozuldu. Acaba volte açık bir arkadaşın mix 2 yedeğini alıp yüklesem acaba aktif olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selinux'u değiştirsem o zaman değişir mi acaba

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Mi mix 2 için volte kullanılamıyor onu halletmeye çalışıyorum bir türlü başaramadım efs vs hak getire :) chipset 835. Sinirlerim bozuldu. Acaba volte açık bir arkadaşın mix 2 yedeğini alıp yüklesem acaba aktif olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selinux'u değiştirsem o zaman değişir mi acaba
Ya bu 835 ler de zaten volte destekli firmware yok mu hiç bir şey yapmadan volte açılıyor olması lazım. Hadi vowifi olmuyor da 86583 ile volte gelmesi lazım.

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
hocam çok teşekkürler.Sayenizde vowifi çalıştı.
Ama benim qpst versiyonundan mı nedir, sürükle bırak çalışmıyor. Dediğiniz gibi verdiğiniz klasörlerin içindeki dosyalarla aynı isimdeki telefondaki dosyaları sildim. Arından copy item ile kopyaladım. Sadece bir dosyada dosya boyutu büyük diye hata verdi. Onu da Copy data ile yaptım.
Çok teşekkürler ve elinize sağlık.

Lakin Video arama çalışmıyor. Onda da video arama yapan bir cihaza (samsung gibi) simkartı takım aktivasyon mu gerekiyor?

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
hocam çok teşekkürler.Sayenizde vowifi çalıştı.
Ama benim qpst versiyonundan mı nedir, sürükle bırak çalışmıyor. Dediğiniz gibi verdiğiniz klasörlerin içindeki dosyalarla aynı isimdeki telefondaki dosyaları sildim. Arından copy item ile kopyaladım. Sadece bir dosyada dosya boyutu büyük diye hata verdi. Onu da Copy data ile yaptım.
Çok teşekkürler ve elinize sağlık.

Lakin Video arama çalışmıyor. Onda da video arama yapan bir cihaza (samsung gibi) simkartı takım aktivasyon mu gerekiyor?
İyi günlerde kullanın. Video arama için ilk mesajda olması lazım ims apn eklemeniz gerekli basit bir işlem.

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
İyi günlerde kullanın. Video arama için ilk mesajda olması lazım ims apn eklemeniz gerekli basit bir işlem.

Hocam ilk sayfalarda mesajlarda Turkcell için elle yazma seçenekleri var apn ekle diye. Lakin Vodafone için yok.Yada ben göremedim.

Vodafone için elle Vodafone ims apn ayarları sizde var mı? Bu şekilde elle giriliyor bu ayarlar değil mi?
Yoksa bir dosya mı yükleniyor efs explorer la?

Üst Alt