Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Hocam bende mi4 LTE var. Bunun için MIUI 10 romu yok daha. Bu anlatılan işlemleri yapsam vowifi MIUI 9.5.7.0 global da çalışır mı?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam bende mi4 LTE var. Bunun için MIUI 10 romu yok daha. Bu anlatılan işlemleri yapsam vowifi MIUI 9.5.7.0 global da çalışır mı?
Hayir mi4 de bu özellikler yok bu dosyalarla da gelmez.

Türbülans Havayolları A.Ş

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Samsung galaxy
Konular
1
Mi 8 ve mi max 3 alma arefesindeyim, benim icin volte ve vowifi önemli ozellikle de vowifi, root atmadan bu ozellik aktif edilebiliyor mu?

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Hocamlarım 2 sorum olacak. Cihazım mi8 pro.

1) anlatım listesindeki efs exporer kısmında verdiğiniz vodafone efs sim1 klosörünün içini telefonumda bulunan aynı klasörlerin içine tutup bırakmayı deniyorum. Sürükle bırakmaya izin vermiyor. kopyala yapıştır diyince de "copy data file from pc" ve "copy item file from pc" şeklinde 2 seçenek çıkıyor. Bunlardan birini mi seçmeliyim. çıkan seçeneklerin fotoğrafını ekliyorum.

2) efs explorer in içindeki klasörler sim1 için ayrı sim2 için ayrı değil. örnek veriyorum 2 simkart için de vowifiyi açmak için ilk önce sim1 için olan vodafone efs klasörünün içini aynı isimlerdeki efs explorer içindeki klasörlere sonra aynı klasörlerin içine bir de sim 2 için verdiğiniz vodafone efs klasörlerini mi atıyoruz?

Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2

1) anlatım listesindeki efs exporer kısmında verdiğiniz vodafone efs sim1 klosörünün içini telefonumda bulunan aynı klasörlerin içine tutup bırakmayı deniyorum. Sürükle bırakmaya izin vermiyor. kopyala yapıştır diyince de "copy data file from pc" ve "copy item file from pc" şeklinde 2 seçenek çıkıyor. Bunlardan birini mi seçmeliyim. çıkan seçeneklerin fotoğrafını ekliyorum.

2) efs explorer in içindeki klasörler sim1 için ayrı sim2 için ayrı değil. örnek veriyorum 2 simkart için de vowifiyi açmak için ilk önce sim1 için olan vodafone efs klasörünün içini aynı isimlerdeki efs explorer içindeki klasörlere sonra aynı klasörlerin içine bir de sim 2 için verdiğiniz vodafone efs klasörlerini mi atıyoruz?

Teşekkürler.
1. Sounun cevabı (copy from pc) olacak. 2. Soru içen mmengi üstadın cavabını bekleyin.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Mi 8 ve mi max 3 alma arefesindeyim, benim icin volte ve vowifi önemli ozellikle de vowifi, root atmadan bu ozellik aktif edilebiliyor mu?
Root olmadan artık ne yazık ki olmuyor. Xiaomi rootsuz diag portu açmanın önünü kapattı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1. Sorunuz için bu kadar teferruata gerek yok. Öncelikle efs explorer de dosya isim alanını genişletin ki dosyaların adları tam okunabilsin. Öncelikle hangi sim ve hangi operatör için işlem yapacaksanız verdiğim dosyaları bir klasöre çıkartın. Kopyalama işlemi yapmadan önce verdiğim klasörlerin içindeki dosya isimlerinin aynı şekilde aynı klasörlerde telefonda da bulacaksınız öncelikle telefondan aynılarını sileceksiniz daha sonra dosyaları telefonunuzdaki yerlerine sürükle bırak ile kopyalayacaksınız. Klasörleri kopyalamıyoruz dosyaları kopyalıyoruz. Verdiğim bütün dosyaları bu şekilde ilgili klasörlerine kopyalacaksınız sürükle bırakla.

2. Sorunuzun cevabı ise sim1 için olan dosyaların sonunda _Subscription01 olmaz ama sim2 için olan dosyalarda _Subscription01 oluyor. Dolayısı ile dosyalar çakışmıyor aynı klasör içinde duracaklar. Dosyaları verdiğim klasörler içine olacak şekilde sim1 ve sim2 dosyalarını atın.

Son düzenleme:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Seial port için bir kod var mı hocam 835ler için ya da xiaomi için

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Seial port için bir kod var mı hocam 835ler için ya da xiaomi için
Diag port açmak için soruyorsanız *#*#717717#*#* ama bunu engellemiş xiaomi yinede bir deneyin. Kod sadece miui de çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam tesekkurler hocam da, 2 si de from pc zaten. "Data file " mı "item file" mı ?
Bu şekilde yapmanıza gerek yok sürükleyip bırakın dosyaları. Yüzlerce kez dosya kopyaladım ama bu sizin yaptığınız gibi bir kere denemiştim ne olduğunu da unuttum.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
mmengi hocam biliyorum o kodu ne yazık ki mix 2de çalışmıyor. Failed veriyor. Bense adb üzerinden soruyorum açıkçası diag,adbli gibi bir komut :)

Üst Alt