- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 31
Ben sadece ilk kodu girdim volte ve vowifi çalışıyor hocam diğerlerine gerek var mı
YokBen sadece ilk kodu girdim volte ve vowifi çalışıyor hocam diğerlerine gerek var mı
Bu şekilde de denedim olmadı hocam, ben başka bir yöntemle aldım mbn yedeğini. Önce 13.0.3 global rom kurdum. Sonra magisk root ile kök klasöre girip oradan o dosyanın konumuna ulaştım /vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/EU/Vodafone/VoLTE/Turkey içinde mcfg_sw.mbn dosyasini kopyaladim. Aosp romu kurdum. PDC tool ile açıp bu dosyayı load ettim ve sorunsuz bir şekilde vowifi çalıştı. Yani aosp romlarda vowifi sorumsuz çalışıyor yapmamız gereken buymuş hocam.Klasörde CMD dosyasında da
Miminimal adb kullandığınız adb shell, su ve
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
kodunu kullanarak diag port açtıktan sonra o kodları kullanabilirsiniz
Bu şekilde de denedim olmadı hocam, ben başka bir yöntemle aldım mbn yedeğini. Önce 13.0.3 global rom kurdum. Sonra magisk root ile kök klasöre girip oradan o dosyanın konumuna ulaştım /vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/EU/Vodafone/VoLTE/Turkey içinde mcfg_sw.mbn dosyasini kopyaladim. Aosp romu kurdum. PDC tool ile açıp bu dosyayı load ettim ve sorunsuz bir şekilde vowifi çalıştı. Yani aosp romlarda vowifi sorumsuz çalışıyor yapmamız gereken buymuş hocam.
Kullandığınız mcfg_sw.mbn dosyasını paylaşabilir misiniz?Bu şekilde de denedim olmadı hocam, ben başka bir yöntemle aldım mbn yedeğini. Önce 13.0.3 global rom kurdum. Sonra magisk root ile kök klasöre girip oradan o dosyanın konumuna ulaştım /vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/EU/Vodafone/VoLTE/Turkey içinde mcfg_sw.mbn dosyasini kopyaladim. Aosp romu kurdum. PDC tool ile açıp bu dosyayı load ettim ve sorunsuz bir şekilde vowifi çalıştı. Yani aosp romlarda vowifi sorumsuz çalışıyor yapmamız gereken buymuş hocam.
Ben yıllardır TTde owifiyi evs metodu ile açıyorumTürk Telekom için dosyalar yok mu acaba?
Elinde EFS yedeği olan varsa çok makbule geçer.
Türk Telekomda VoWiFi yi aktive edemiyorum bir türlü.
GM9PRO_TT_SIM2_EFS gibi bir dosya oluşturan var mı?