Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Üstat mi a1 telefon evet denedim. 8.0 ve 8.1 volte bu kod ile açılırken 9.0da açılmıyor.
android 9 miui de bu kodlar hala çalışıyor. Benim edindiğim tecrübelerde aosp romlarda zaten bu kod çalışmıyordu ve ihtiyaçta olmuyordu. Efs dosyalarının değiştirilmesiyle volte vowifi açılıyor. *#*#4636#*#* çalışıyorsa o sayfanın tamamını görebilecek şekilde imei nizi gizleyerek bir ekran görüntüsü atabilirmisiniz.

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Redmi note 6 pro kodu girdigimde kendiliginden aktif oldu volte calisiyor goruntulu arama calisiyor sadece wifi uzerinden arama yapilamiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Redmi note 6 pro kodu girdigimde kendiliginden aktif oldu volte calisiyor goruntulu arama calisiyor sadece wifi uzerinden arama yapilamiyor
Yeni modellerde artık volte vilte sıkıntısız çalışıyor. Vowifi için ise efs dosyalarını değiştirmek gerekiyor.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Yeni modellerde artık volte vilte sıkıntısız çalışıyor. Vowifi için ise efs dosyalarını değiştirmek gerekiyor.
Hiç yorulmadan yılmadan tek tek herkese cevap yazıp yardımcı oluyorsunuz hemde aynı konuyu defalarca gercekten kutluyorum sabrınızı :)

ilkertr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
MIUI eu rom da çalışan VoWifi bu Roma geçince ayarlar menüsünde olmasına rağmen aktif olmadı. Neden olabilir?
custum rom: Havoc-OS-v2.0-20181212-whyred

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
MIUI eu rom da çalışan VoWifi bu Roma geçince ayarlar menüsünde olmasına rağmen aktif olmadı. Neden olabilir?
custum rom: Havoc-OS-v2.0-20181212-whyred
Romda vowifi desteği yoktur. Vowifi nin çalışabilmesi için efs desteğinin yanı sıra rom desteği de olması gerekiyor. Miui10 oreo çıkmadan önce miui de vowifi desteği olmadığından kullanılamıyordu.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Eu rom bu haftaki sürümü yükledim...
2 hafta önce wowifili efs yedeğimi almıştım.Bu haftaki romun üzerüne yazdırdım fakat wowifi çalışmadı..efs almak da rom güncellemede işe yaramıyor sanırım..Her romdan sonra pc den tekrar atılmalı ...
Buda bayağı zahmet gerektirir diye düşünüyorum..

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Eu rom bu haftaki sürümü yükledim...
2 hafta önce wowifili efs yedeğimi almıştım.Bu haftaki romun üzerüne yazdırdım fakat wowifi çalışmadı..efs almak da rom güncellemede işe yaramıyor sanırım..Her romdan sonra pc den tekrar atılmalı ...
Buda bayağı zahmet gerektirir diye düşünüyorum..

Firmware güncellendiğinde malesef yedek işe yaramıyor geçen bahsetmiştim bu durumu. Ama her güncel romda da firmware değişmiyor şans yani. Kararlı romda kalıp en azından 1-2 ayda bir yapılabilir dosya atma işi ama her hafta rom kuruyorsanız sıkıntı tabi. Yada rom dosyası içindeki non-hlos.bin dosyasını romu kurmadan önce paket içerisinden sileceksiniz firmware i güncellemesin diye.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Bu sanırım yeni işlemciler için geçerli note 4 de güncelleme yaptım mesela onda wowifiyi çalıştırdım..
Ona yazdırmıstım cok önce sadece ims kayıt yapmamıstım ,yapınca çalışmıştı..

Bu araada holos.bin desiğiniz dosya gps içinde etkilimidir..Çünkü eu rom harici mıuı tabanlo rom kursam gps mutlak hata veriyor..

Üst Alt