- Adım
- 8.0
- Cihazım
- Mi A1
- Konular
- 7
Üstat mi a1 telefon evet denedim. 8.0 ve 8.1 volte bu kod ile açılırken 9.0da açılmıyor.siz kodu denediniz mi ?
Üstat mi a1 telefon evet denedim. 8.0 ve 8.1 volte bu kod ile açılırken 9.0da açılmıyor.siz kodu denediniz mi ?
android 9 miui de bu kodlar hala çalışıyor. Benim edindiğim tecrübelerde aosp romlarda zaten bu kod çalışmıyordu ve ihtiyaçta olmuyordu. Efs dosyalarının değiştirilmesiyle volte vowifi açılıyor. *#*#4636#*#* çalışıyorsa o sayfanın tamamını görebilecek şekilde imei nizi gizleyerek bir ekran görüntüsü atabilirmisiniz.Üstat mi a1 telefon evet denedim. 8.0 ve 8.1 volte bu kod ile açılırken 9.0da açılmıyor.
Yeni modellerde artık volte vilte sıkıntısız çalışıyor. Vowifi için ise efs dosyalarını değiştirmek gerekiyor.Redmi note 6 pro kodu girdigimde kendiliginden aktif oldu volte calisiyor goruntulu arama calisiyor sadece wifi uzerinden arama yapilamiyor
Hiç yorulmadan yılmadan tek tek herkese cevap yazıp yardımcı oluyorsunuz hemde aynı konuyu defalarca gercekten kutluyorum sabrınızıYeni modellerde artık volte vilte sıkıntısız çalışıyor. Vowifi için ise efs dosyalarını değiştirmek gerekiyor.
Romda vowifi desteği yoktur. Vowifi nin çalışabilmesi için efs desteğinin yanı sıra rom desteği de olması gerekiyor. Miui10 oreo çıkmadan önce miui de vowifi desteği olmadığından kullanılamıyordu.MIUI eu rom da çalışan VoWifi bu Roma geçince ayarlar menüsünde olmasına rağmen aktif olmadı. Neden olabilir?
custum rom: Havoc-OS-v2.0-20181212-whyred
Firmware güncellendiğinde malesef yedek işe yaramıyor geçen bahsetmiştim bu durumu. Ama her güncel romda da firmware değişmiyor şans yani. Kararlı romda kalıp en azından 1-2 ayda bir yapılabilir dosya atma işi ama her hafta rom kuruyorsanız sıkıntı tabi. Yada rom dosyası içindeki non-hlos.bin dosyasını romu kurmadan önce paket içerisinden sileceksiniz firmware i güncellemesin diye.Eu rom bu haftaki sürümü yükledim...
2 hafta önce wowifili efs yedeğimi almıştım.Bu haftaki romun üzerüne yazdırdım fakat wowifi çalışmadı..efs almak da rom güncellemede işe yaramıyor sanırım..Her romdan sonra pc den tekrar atılmalı ...
Buda bayağı zahmet gerektirir diye düşünüyorum..
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi