gps ile ilgili dosyalarda onun içinde.Bu sanırım yeni işlemciler için geçerli note 4 de güncelleme yaptım mesela onda wowifiyi çalıştırdım..
Ona yazdırmıstım cok önce sadece ims kayıt yapmamıstım ,yapınca çalışmıştı..
Bu araada holos.bin desiğiniz dosya gps içinde etkilimidir..Çünkü eu rom harici mıuı tabanlo rom kursam gps mutlak hata veriyor..
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
custom romlar ayrı bir derya net bir şey söylemek zor. Telefonunuzda hangi firmware varsa onu tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.merhabalar mi5 lineageos 15.1 rom yüklü ilk başlarda volte varken suna yok. hattım da avea nasıl cözebilirim acaba?
operatörlerin tanıdığı telefonların (samsung, iphone, gm, lg vb) birinden operatörünüze sms gönderdiniz mi? (Tcell 2200 hdses, TT 5555 volte) aktifleştirildiğine ilişkin mesaj gelince sim kartı kendi telefonunuza takın. bu konunun başından beri mmengi üstadımızın tarif ettiği ims ayarlarını da yapın, volte aktif hale gelebilir.Ben burada yazılanları yapmaya çalıştım ama beceremedim telefonum mi8 direk hazır bir rom var mı?
64bitte ve cmdyi yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz.su komutundan sonra telefon ekranında bir pencere açılmıyor.setprop sys.usb.config diag,adb komutunu versem de qpst telefonu görümüyor. win 7 32 bir yüklü
Selam üstad, vallahi senden başka derdimizi anlatacak kişi yok. Her halde bu xiaomi kullanıcılarının marko paşasısın. Ama bir bizi sevindiremedin Mi6 kullanıcılarını. Halen Vowfii yapamadık.. Bize de şefkat göstersenYeni modellerde artık volte vilte sıkıntısız çalışıyor. Vowifi için ise efs dosyalarını değiştirmek gerekiyor.
O zaman açık davet hafta içi mesai sonrası kim kozyatağına gelebilir telefonu ileSelam üstad, vallahi senden başka derdimizi anlatacak kişi yok. Her halde bu xiaomi kullanıcılarının marko paşasısın. Ama bir bizi sevindiremedin Mi6 kullanıcılarını. Halen Vowfii yapamadık.. Bize de şefkat göstersen
Komutun sonuna adb eklemeyinsu komutundan sonra telefon ekranında bir pencere açılmıyor.setprop sys.usb.config diag,adb komutunu versem de qpst telefonu görümüyor. win 7 32 bir yüklü