Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

crrelax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihangir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
merhabalar mi5 lineageos 15.1 rom yüklü ilk başlarda volte varken suna yok. hattım da avea nasıl cözebilirim acaba?

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Bu sanırım yeni işlemciler için geçerli note 4 de güncelleme yaptım mesela onda wowifiyi çalıştırdım..
Ona yazdırmıstım cok önce sadece ims kayıt yapmamıstım ,yapınca çalışmıştı..

Bu araada holos.bin desiğiniz dosya gps içinde etkilimidir..Çünkü eu rom harici mıuı tabanlo rom kursam gps mutlak hata veriyor..

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gps ile ilgili dosyalarda onun içinde.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
merhabalar mi5 lineageos 15.1 rom yüklü ilk başlarda volte varken suna yok. hattım da avea nasıl cözebilirim acaba?
custom romlar ayrı bir derya net bir şey söylemek zor. Telefonunuzda hangi firmware varsa onu tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

conexpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Ben burada yazılanları yapmaya çalıştım ama beceremedim telefonum mi8 direk hazır bir rom var mı?

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Ben burada yazılanları yapmaya çalıştım ama beceremedim telefonum mi8 direk hazır bir rom var mı?
operatörlerin tanıdığı telefonların (samsung, iphone, gm, lg vb) birinden operatörünüze sms gönderdiniz mi? (Tcell 2200 hdses, TT 5555 volte) aktifleştirildiğine ilişkin mesaj gelince sim kartı kendi telefonunuza takın. bu konunun başından beri mmengi üstadımızın tarif ettiği ims ayarlarını da yapın, volte aktif hale gelebilir.
mmengi üstadın tarif ettiği efs dosya ayarlarını yapmak için bootloader'ınızın açık olması ve diag moduna girebilmeniz gerekir.
Eğer bu konularda tecrübeniz yoksa denememenizi, öneririm. Denemek isterseniz mutlaka yedeğinizi alın.

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
su komutundan sonra telefon ekranında bir pencere açılmıyor.setprop sys.usb.config diag,adb komutunu versem de qpst telefonu görümüyor. win 7 32 bir yüklü

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
su komutundan sonra telefon ekranında bir pencere açılmıyor.setprop sys.usb.config diag,adb komutunu versem de qpst telefonu görümüyor. win 7 32 bir yüklü
64bitte ve cmdyi yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz.

remziozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
remzi
Cihazım
mi5
Konular
0
Yeni modellerde artık volte vilte sıkıntısız çalışıyor. Vowifi için ise efs dosyalarını değiştirmek gerekiyor.
Selam üstad, vallahi senden başka derdimizi anlatacak kişi yok. Her halde bu xiaomi kullanıcılarının marko paşasısın. Ama bir bizi sevindiremedin Mi6 kullanıcılarını. Halen Vowfii yapamadık.. Bize de şefkat göstersen

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Selam üstad, vallahi senden başka derdimizi anlatacak kişi yok. Her halde bu xiaomi kullanıcılarının marko paşasısın. Ama bir bizi sevindiremedin Mi6 kullanıcılarını. Halen Vowfii yapamadık.. Bize de şefkat göstersen
O zaman açık davet hafta içi mesai sonrası kim kozyatağına gelebilir telefonu ile

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Komutun sonuna adb eklemeyin

Üst Alt