Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

acemi74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Gm 4g
Konular
0
Turkcel ve vodafone olarak 2 hattım var.
2.el çift hatlı telefon almak istiyorum. İki hattında aktif olarak VOWIFI kullanabileceğim tahmini 1000 lirayı geçmeyecek model varmı?
benim soruya varmı bir cevap. ?

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
benim soruya varmı bir cevap. ?
Malesef xiaomi de bir takım işlemler yapmadan vowifi kullanabileceğiniz bir telefon yok. Uğraşırım yaparım derseniz o paraya redmi note 5 bulabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mmengi hocam bende şey sormak istiyorum cihazım mi mix şimdi sizin sayenizde volte yi açtım fakat vowifi açılmadı bunun içinde tekrar dosyaları gözden geçirme şansınız varmı acaba? Arkadaş yukarda vowifi kodunu vermiş açmak için ilgili sekme açıldı ama kullanılamıyor maalesef
Hocam verilen efs dosyaları çalıştığı teyit edilerek paylaşıldı. üşenmez iseniz yaptıklarınızı hangi dosyaları kullandığınızı sırası ile yazarsanız nerede problem olmuş olabilir bakalım.

Son düzenleme:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Malesef xiaomi de bir takım işlemler yapmadan vowifi kullanabileceğiniz bir telefon yok. Uğraşırım yaparım derseniz o paraya redmi note 5 bulabilirsiniz.

Hocam verilen efs dosyaları çalıştığı teyit edilerek paylaşıldı. üşenmez iseniz yaptıklarınızı hangi dosyaları kullandığınızı sırası ile yazarsanız nerede problem olmuş olabilir bakalım.
t80 dosyalarını telefonda ki efs dosyalarının içine girerek tek tek attım başka bir şey yapmadım ama öncekileri silmedim çünkü karşılığı gelen dosyalar yoktu şuan temiz efs atıp tek tek silerek atıcam bakalım olacak mı

edit: Şimdi tek tek öncekileri silerek tekrar attım ama volte hariç vowifi gelmedi yine. Diğer dosyalardan denesem olur mu peki benim işlemcimle uyumlu olan

Son düzenleme:

acemi74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Gm 4g
Konular
0

Redmi note 5 Uğraştıktan sonra iki hattada vowifi kullanabilirim . doğru anladım dimi

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
t80 dosyalarını telefonda ki efs dosyalarının içine girerek tek tek attım başka bir şey yapmadım ama öncekileri silmedim çünkü karşılığı gelen dosyalar yoktu şuan temiz efs atıp tek tek silerek atıcam bakalım olacak mı

edit: Şimdi tek tek öncekileri silerek tekrar attım ama volte hariç vowifi gelmedi yine. Diğer dosyalardan denesem olur mu peki benim işlemcimle uyumlu olan
Rom ne kurulu

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Global beta 8.12.20 kurulu birde gm5 dosyalarını da denedim onda volte bile gelmedi.
acaba sizdeki miui10 lara vowifi alt yapısını vermediler mi? Menüde vowifi seçenekleri çıkmasını kastedmiyorum. volte olup vowifi olmaması anlamsız duruyor. Farklı wifi ler ile denediniz mi bazı modemlerde vowifi çalışmayabiliyor. Dosyalarda sorun olmadığını biliyoruz kendim dahil bir çok kişi kullandı. tek sorun rom gibi duruyor ama mi5 ve mi5s lere verilen miui10 oreo da vowifi çalışıyor.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
acaba sizdeki miui10 lara vowifi alt yapısını vermediler mi? Menüde vowifi seçenekleri çıkmasını kastedmiyorum. volte olup vowifi olmaması anlamsız duruyor. Farklı wifi ler ile denediniz mi bazı modemlerde vowifi çalışmayabiliyor. Dosyalarda sorun olmadığını biliyoruz kendim dahil bir çok kişi kullandı. tek sorun rom gibi duruyor ama mi5 ve mi5s lere verilen miui10 oreo da vowifi çalışıyor.
Evet bende biliyorum mi5 de sıkıntı yok kullandığım modem xiaomi nin kendi router ı birde farklı modem ile tekrar deneyim fakat ims kaydında kullanılamıyor yazıyor bunun modemle alakası olabilir mi?

Edit: suan farklı 2 modem ile daha denedim ama olmadı.

Son düzenleme:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Evet bende biliyorum mi5 de sıkıntı yok kullandığım modem xiaomi nin kendi router ı birde farklı modem ile tekrar deneyim fakat ims kaydında kullanılamıyor yazıyor bunun modemle alakası olabilir mi?

Edit: suan farklı 2 modem ile daha denedim ama olmadı.
uçak moduna alınca mı ims kaydı yok diyor? volte düzgün çalışıyor mu peki.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
uçak moduna alınca mı ims kaydı yok diyor? volte düzgün çalışıyor mu peki.
uçak moduna almadan ims üzerinde wificall kullanılamıyor yazıyor volte düzgün bir sıkıntı yok. Hattım Turkcell

Üst Alt