Root yok gibi duruyor. Magisk kurdunuz mu?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
su komutu verdiğimde böle diyor?
Nasıl rootladınıztelefon rootlu ama magisk kurmadım...
evet eski işlemciSnap 435yenimi eski işlemci mi ?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VOLTE yi aktif ediyorsunuz hattinizdan( başka telefona takip ektif etmek zorunda kalabilirsiniz) sonra cihazda *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* tuşlayarak ilgili özellikleri açıyorsunuz bu kodları yazınca cihaz da ilgili bölümler açılıyor ordan bu ayarları aciyorsunuz. Sonra iş yerinizde ki modeminiz destekliyorsa otomatik yukarda wifi üzerinde telefon simgesi çıkıyor.Arkadaşlar bende mi 8 beta sürümü var ben bu voeifiyi çözemedim ve çalıştığım yerde tel çekmediği için vowifi kullanmak zorundayım bu konuda bana yardımcı olabilecek yapabilecek birisi var mı?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce iPhone kullanıyordum hattım açık volte ve vowifi ye diğer kodları girdim özellik açıldı ama ayarlarını yapmama rağmen vowifi açılmıyorVOLTE yi aktif ediyorsunuz hattinizdan( başka telefona takip ektif etmek zorunda kalabilirsiniz) sonra cihazda *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* tuşlayarak ilgili özellikleri açıyorsunuz bu kodları yazınca cihaz da ilgili bölümler açılıyor ordan bu ayarları aciyorsunuz. Sonra iş yerinizde ki modeminiz destekliyorsa otomatik yukarda wifi üzerinde telefon simgesi çıkıyor.