O dosyaları sildiğiniz halde bir yerlerden buluyor hocam ve efs yi değiştiriyor. Miui pro ve portları ile uğraşırken bazı romlarda sonuç alabildim bazılarında alamamıştım bu silme yöntemi ile. Bir yöntem daha var ama epey karışık ve sonuç almanız kesin değil o yüzden hiç anlatmayacağım. Şu an hangi romda deniyorsunuz? Güncel Eu yada global stable roma geçerseniz tekrar deneyebilirsiniz.Hocam dediğinizide yaptım yine bir şey değişmedi mmengi
Merhaba bende bir Mi Mix kullanıcısı olarak ve T80_TCELL_EFS klasöründe ki dosyaları tek tek atarak VoLTE ve ViLTE yi aktif ettim hatta samsung note 8 kullanan bir arkadaşımla da görüntülü görüşme sağladım sadece kalite olarak görüntüm ona kötü gitti acaba dosyaların alınan telefon özelliğine göre mi görüntü kalitesi belirleniyor bilememdim. Ama gerçekten çok teşekkür ederim emeğinize sağlık. Birde bu işlemlerle birlikte WoWİfi gelmesi gerekmiyor muydu ? Cihazımda root yok bu arada.
Anladım hocam sagolun bir sonra ki sefer de yaparım onu da artıkO dosyaları sildiğiniz halde bir yerlerden buluyor hocam ve efs yi değiştiriyor. Miui pro ve portları ile uğraşırken bazı romlarda sonuç alabildim bazılarında alamamıştım bu silme yöntemi ile. Bir yöntem daha var ama epey karışık ve sonuç almanız kesin değil o yüzden hiç anlatmayacağım. Şu an hangi romda deniyorsunuz? Güncel Eu yada global stable roma geçerseniz tekrar deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Root olmadan diag portu *#*#717717#*#* ile mi açtınız? Görüntü malesef çok kaliteli değil bu dosyalar ile ilgili değil diğer marka cihazlarda da benzer kalitede görüntü. Telefonunuz da root olmadığını söylemişsiniz bu yüzden magisk modülü olan voenabler i yüklemediniz bundan dolayı vowifi yi açamamış olabilirsiniz.
GM5 Türk Telekom EFS dosyalarını çıkardım denemek isteyen arkadaşlara duyurulur.
Hala efs dosyaları değiştiriyor mu hocam