Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

ilkertr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
Mi6 da Vodafone VoWifi aktif olmadı ayarlar menüsünde olmasına rağmen.
Çözüm yolu varmı?

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Vowifi lg g6 da kullanıyorum. Vowifi ilk deneyenler mutlaka başka kablosuz ağlarda da denesinler. Turknet cgnat kullanılan hatlarda çalışmıyor. Bazı modemlerde çalışmıyor.

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
işe yaramadıdan kasıt vowifi menüsünü aktifleştirdiniz mi ?

Vowifi menüsünü aktif etmeme rağmen VoLTE simgesi de gitti..
efs yedeği ile tekrar volte'yi akfi hale getirdim.

Pasaporta kayıtlı mi6 da ve imei değiştirilmiş mi6 da da verdiğiniz "GM9PRO_TCELL_SIM1_EFS" Xiaomi Mi6 Global Beta 8.11.15 Turkcell hat üzerinde işe yaramamaktadır..

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Mi6 nın efs dosyalarını inceleyeceğim belki uyumsuzluk olabilir. Bu dosyalar ile redmi note 6, mi8, redmi note 5, mi6x de denedik ve çalışıyor.

Vowifi menüsünü aktif etmeme rağmen VoLTE simgesi de gitti..
efs yedeği ile tekrar volte'yi akfi hale getirdim.

Pasaporta kayıtlı mi6 da ve imei değiştirilmiş mi6 da da verdiğiniz "GM9PRO_TCELL_SIM1_EFS" Xiaomi Mi6 Global Beta 8.11.15 Turkcell hat üzerinde işe yaramamaktadır..

remziozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
remzi
Cihazım
mi5
Konular
0
Mi6 nın efs dosyalarını inceleyeceğim belki uyumsuzluk olabilir. Bu dosyalar ile redmi note 6, mi8, redmi note 5, mi6x de denedik ve çalışıyor.
üstad mi6 hem turkcell hem de vodafone denedim olmadı. arkadaşımızın dediği gibi volte de gidiyor ama o sorun şöyle çözülüyor. volte aktif etme kodunu girince geri geliyor. Üstad size zahmet mi6 da bir el atarsanız çok mutlu oluruz

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Mix 2 ve mi 6 snapdragon 835 ben de denedim aynı dosyaları malesef çalışmamaktadır.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
üstad mi6 hem turkcell hem de vodafone denedim olmadı. arkadaşımızın dediği gibi volte de gidiyor ama o sorun şöyle çözülüyor. volte aktif etme kodunu girince geri geliyor. Üstad size zahmet mi6 da bir el atarsanız çok mutlu oluruz
mi6 nın efs dosyalarını inceledim fakat herhangi bir farklılık göremedim benim çıkardıklarımdan. Elimde 835 li cihaz olmadığından deneme şansım da yok açıkçası. Teorik olarak 636,660,845 işlemcili telefonlarda çalışan dosyaların 835 de çalışması gerekiyor ama neden sıkıntı çıkıyor anlayamadım.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
mi6 nın efs dosyalarını inceledim fakat herhangi bir farklılık göremedim benim çıkardıklarımdan. Elimde 835 li cihaz olmadığından deneme şansım da yok açıkçası. Teorik olarak 636,660,845 işlemcili telefonlarda çalışan dosyaların 835 de çalışması gerekiyor ama neden sıkıntı çıkıyor anlayamadım.
Hocam galiba bannerdan ötürü olmuyor. Engelleme yapıyor.

remziozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
remzi
Cihazım
mi5
Konular
0
üstad yollayayım cihazı:))

Üst Alt